Gråbrødretorv 4A, 3. Sal., 1154 København K

Kontant
2.750.000
Udbetaling
140.000
Ejerudgift/md.
1.341
Varme/md.
801
Kvadratmeter
38
Værelser
1
Energimærke
Fredet
Byggeår
1765

Stille beliggenhed i baghus på toppen af Gråbrødretorv

Kvarteret
Hyggeligt og attraktivt kvarter lige ved Gråbrødretorv og Strøget. Kvarteret, der ligger i den gamle bymidte, byder på et stort udvalg af spændende caféer, restauranter og specialforretninger. Der er kun få minutters gang til Nørreport S-station med Metro.

Ejendommen
Flot og velvedligeholdt ejendom med flot pudset murstensfacade og tegltag. Ejendommen, der består af forhus og baghus, er opført i 1765. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV og lille hyggelig fællesgård samt kælderrum. Ejendommen har eget gasfyr. Denne charmerende ejendom er fredet og dermed fritaget for ejendomsskatter.

Lejligheden
Fantastisk veldisponeret og veludnyttet citylejlighed på én af byens bedste adresser. Gennem smuk hovedejendom og via hyggelig fællesgård kommer du til denne solrige lejlighed i baghuset, trukket væk fra Gråbrødretorv. Du træder direkte ind i lille men veludstyret køkken med stenbordplade og stenvask samt hårde hvidevarer. Fra køkkenet træder du ind i solrig stue med 3 vinduesfag mod den stille fællesgård. Stuen har både en lille arbejdsplads og spisebordplade og indbygget skab. Bag muret skillevæg er der stor soveplads med opbevaringsplads i både væg og under den indbyggede seng. Derudover stort lækkert flisebeklædt brusebadeværelse med opmuret bruseniche og vaskesøjle. Lejligheden fremstår indflytningsklar med parketgulve. En perle langt udover det sædvanlige.

Book en fremvisning af Gråbrødretorv 4A, 3. Sal.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.