Artillerivej 116, 5., 2300 København S

Kontant
12.000.000
Udbetaling
600.000
Ejerudgift/md.
8.484
Varme/md.
2.109
Kvadratmeter
200
Værelser
4
Energimærke
B
Byggeår
2008

Formidabel penthouse med kæmpe privat tagterrasse på ca. 180 kvm., elevator og 2 p-pladser

Kvarteret
Velkommen til Islands Brygges, måske, bedste beliggenhed, hvor havnemiljøet er tæt på og hvor de grønne arealer på fællen strækker sig så langt øjet rækker fra lejligheden. Havnebadet lokker med solbadning og friske dukkerter på de lune sommerdage eller bare en rask løbetur langs kajen. Her er man i hjertet af det hele, ikke mange skridt fra hoveddøren før I møder dagligvarebutikker og specialforretninger eller al verdens ting på Fisketorvet eller sjov og ballade i Kødbyen. Samtidig er København centrum bare en smuttur væk på cykel eller med den nærtliggende metro Islands Brygge St.

Ejendommen
Opført i 2008, og alt fra den flotte murstensfacade og til mahognirammerne om de store vinduespartier signalerer, at her er tænkt over hver en detalje. Samme eksklusive indtryk giver det grønne gårdmiljø og den præsentable opgang. Fint kælderrum nr. 33. Fra opgangen eller fra den aflåste parkeringskælder, sender elevatoren en på nem vis op til toppen, hvor man træder direkte ind i lejligheden. 2 p-pladser medfølger, begge har nr. 33. Kolonihaverne mod Amager Fælled fik i 2007 en lejekontrakt i 99 år, med opsigelse på 25 år.

Lejligheden
Der er ingen tvivl om, at beliggenheden er misundelsesværdig, og hvis I ikke allerede er ved at pakke flyttekasserne, så bare vent til I oplever lejligheden. Her får I råderet over 200 skønne og velindrettede kvadratmeter med et helt ekstraordinært lysindfald og en fuldstændig fantastisk udsigt fra alle vinduer, som kan nydes overalt i boligens fuldstændig indflytningsklare rum. Lejligheden er helt indflytningsklar, og der er også rig mulighed for et dejligt udeliv på lejlighedens mange altaner, og ikke mindst på den kæmpe store og helt private tagterrasse på cirka 180 m2, hvor man kan nyde udsigten 360 grader rundt samt se solen gå op og ned. På tagterrassen finder du æbletræer, blåbær, hindbær og brombær. Efter en smuk tur op i elevatoren, kommer man direkte ind i lejligheden. Kæmpe stort og fantastisk køkken/alrum fra PoggenPohl med lågen og skuffer i massivt træ. Fra stuen er der det mest betagende view udover Amager Fælled. 3 store værelser, hvoraf masterbedroom har eget badeværelse og egen altan. Der er gulvvarme overalt, og de store vinduespartier kan skydes til side, så solen, de grønne omgivelser og den friske luft kan nydes. Fint brygges lige når du kommer ind.

Book en fremvisning af Artillerivej 116, 5.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.