Dalføret 17, 5., 2300 København S

Kontant
4.495.000
Udbetaling
225.000
Ejerudgift/md.
3.822
Varme/md.
984
Kvadratmeter
139
Værelser
5
Energimærke
D
Byggeår
1935

Eksklusiv & lækker Penthouse med privat tagterrasse

Kvarteret
Ugeneret beliggenhed på toppen af Amager. Beliggenheden er tæt på alt. Metro st. ved DR byen , 10-12 min på cykel til Rådhuspladsen. Gode indkøbsmuligheder på Amagerbrogade, der har mange spændende nye restauranter og flere specialbutikker. Amager Fælled ligger den ene vej og Amager Strandpark den anden vej. Man har den lille Englandspark og Sundby Idrætsparks boldbaner kun 300 meter væk.

Ejendommen
Gratis parkering lige udenfor døren, privat til ejendomnmen. Fantastisk grønt gårdmiljø med legeplads og grillområde. Ejendommen er en klassisk karréejendom, der ligger roligt i et stille nabolag. Her skal man ikke bekymre sig om støjende eller trafikerede veje. Kælderrum under opgang nr. 7.

Lejligheden
Stor privat tagterrasse, 4 gode separate værelser og 6 franske altaner… hvad mere kan man ønske sig. Lejligheden er foreningens største og helt klart den mest eksklusive. Her får du en arkitektur som er sjældent set i København med dramatiske vinkler. Heroppe på toppen, vælter lyset ind af de mange unikke vinduespartier som får nutid og historie til at gå op i en højere enhed. Fantastisk opholdsområde med kvalitetskøkken fra Poggenpohl og udsigt til gården via 2 franske altaner. Køkkenet er stilrent med integreret hårde hvidevarer og moderne indretning. Det er i direkte forbindelse med stuen, som skaber en helhed og er det naturlige samlingspunkt i lejligheden. Fra stuen er der udgang til den private tagterrasse med mere end 180 graders fri udsigt. Skønt lækkert badeværelse med væghængt toilet, separat brus, vaskesøjle og gulvvarme. 4 skønne lyse separate værelser, heraf 3 med franske altaner. Den egoistisk løsning er et stort masterbedroom, walk-in closet, kontor og gæsteværelse. Familieløsningen er plads til eget masterbedroom og 3 separate børneværelser. Den moderne løsning for den unge køber er at benytte den som delelejlighed. Lejligheden er en af de flotteste på Amager i den gamle charmerende boligmasse og et besøg værd, da du ikke vil blive skuffet.

Book en fremvisning af Dalføret 17, 5.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch