Store Kongensgade 75A, 3., 1264 København K

Kvadratmeter
106
Værelser
3
Energimærke
B
Byggeår
1850 / 2016

Direkte udsigt til Marmorkirken - Helt fantastisk udsigt

Kvarteret
Bugner af gourmetrestauranter, hyggelige cafeer, trendy tøjbutikker og populære gallerier. Byens smukkeste grønne arealer er også lige om hjørnet, så har du lyst til en gå- eller løbetur, finder du både Kongens Have og Kastellet et par minutter væk. Få skridt fra hoveddøren ligger Amalienborg, Amaliehaven og havnepromenaden, som strækker sig helt ud til Østerbro. Skal du derimod ind til centrum, så er der bare 400 meter til Kgs. Nytorv og Nyhavn. I juli 2019 forventes den nye metrolinje, Cityringen, at være færdig og der kommer en station lige overfor ejendommen ved Marmorkirken.

Ejendommen
Er opført i 1850 og ligger lige overfor den smukke Marmorkirke. Gitz Architects har tegnet denne eksklusiv lejlighed. Som følge af den omfattende renovering som bygningerne gennemgår, herunder facaderenovering, udskiftning af vinduer og fornyede installationer, bliver ejendommen vedligeholdelsesfri de næste mange år. Der bliver også skabt et hyggeligt og charmerende gårdmiljø med grøn beplantning, som passer til ejendommens stemning og stil. Du kan leje P-pladser i en opvarmet P-kælder i naboejendommen mod Borgergade.

Lejligheden
3 værelses lejlighed med sydvendt altan. Nyt Poggen Pohl spisekøkken i åben forbindelse med stuen og direkte udsigt til den smukke kirke. Endvidere børneværelse/kontor. Stort nyt badeværelse og stort separat soveværelse stille beliggende i gården med sydvendt altan. En super lejlighed med lys fra flere sider og den mest fantastiske udsigt direkte til Marmorkirken. En sjældent udbudt lejlighed, med så flot en udsigt og så god en placering bliver svær at finde andre steder.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 75A, 3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch