Løvstræde 10, 1. sal., 1152 København K

Kontant
14.900.000
Udbetaling
745.000
Ejerudgift/md.
5.611
Varme/md.
1.666
Kvadratmeter
224
Værelser
5
Energimærke
D
Byggeår
1906

Gennemrenoveret herskabelig lejlighed midt i København City. Blandet bolig & Erhverv, ialt BBR 224 kvm.

Kvarteret, lejligheden er fredeligt beliggende i hjertet af det gamle København - mellem Købmagergade og Gråbrødre Torv - tæt på Helligåndskirken. Området omkring Gråbrødre Torv, bærer præg af smukke gamle ejendomme, og er absolut en af Københavns suverænt bedste beliggenheder midt i City! I kort gåafstand fra lejligheden, kan du som køber, nyde det charmerende liv omkring Torvet, nogen af Københavns bedste restauranter og cafeer, Strøget, specialforretninger og alt det byen ellers har at tilbyde. Man har fornemmelsen af at være i centrum af København, men på en hyggelig afstressende måde.

Ejendommen, der er opført i 1906, er særdeles charmerende. Ejendommen er meget velholdt og har ligesom lejligheden gennemgået en større renovering. Bemærk de lave fællesudgifter til ejerforeningen, der afspejler en veldrevet ejerforening. Der er minimal trafik i ejendommen, idet der kun er yderligere to lejligheder i opgangen. Det hyggelige gårdmiljø er fransk inspireret.

Lejligheden, på første etage gemmer sig en unik mulighed for at erhverve sig en herskabelig liebhaverlejlighed, der er gennemrenoveret i kvalitetsbevidste materialer. En usædvanlig bolig i international klasse med mange eksklusive detaljer. Indeholder eksempelvis herskabelige detaljer som højt til loftet, smuk stuk, dekorative rosetter og høje paneler - smukt kombineret med moderne komfort som; køkkenalrum med flot Poggenpohl køkken og eksklusive hårde hvidevarer, pejseafdeling, indbyggede reoler, indbyggede garderobeskabe, 3 flotte badeværelser med specielt udvalgte store marmorfliser m.v. Her får du 224 m2 fordelt på en stor forstue, stor kombineret opholds- og spisestue med pejseafdeling i åben forbindelse med moderne Poggenpohl køkken, mellemgang med indbyggede skabe og integreret hjemmekontorplads, 3 store soveværelser, 3 luksuriøst indrettede badeværelser og byggers. 40 m2 er godkendt til erhverv med egen indgang fra opgangen, og selvstændig matrikuleret lejlighed - disse kvadratmeter kan også anvendes til bolig. Endvidere er der adgang til en skøn altan mod gården.

Book en fremvisning af Løvstræde 10, 1. sal.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.