Store Strandstræde 11, 2. tv., 1255 København K

Kvadratmeter
67
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1935

Byens smarteste kvarter !

Kvarteret
København rummer mange dejlige kvarterer, men mon ikke de fleste er enige om, at det er vanskeligt at overgå dette. Det er charme og ægte københavnerstemning, især i den ende af Frederikstaden, hvor St. Strandstræde og Skt. Annæ Plads ligger placeret. Gaden emmer af liv og originalitet - også i udvalget af specialbutikker og caféer, som ikke findes bedre andre steder i byen. For enden af Sankt Annæ Plads er der P-hus, der rummer 500 pladser, hvor det er muligt at få en fast plads.

Ejendommen
Beliggende 30 meter fra Nyhavn ligger denne perle af en ejendom. Arkitekten Oscar Gundlach-Petersen er manden bag denne funkis ejendom som er gadens yngste fra 1935. Det er super flot og velholdt. Ejendommen har elevator og både fortrappe og bagtrappe. Der er fælles opbevaring i kælderen. I stueetagen er erhverv. Der er mulighed for den store TV-pakke, som sælger har pt. men efter 1/1-18 er det valgfrit om man vil have den og den fremgår derfor ikke af ejerudgifterne.

Lejligheden
Entré med indbygget skab så sko og overtøj kan komme af vejen. Nydelig køkken som er suverænt godt udnyttet. Stor charmerende stue hvor lyset vælter ind af vinduerne. Her er gode indretningsmuligheder og en fantastisk stemning. Fint soveværelse med godt med skabsplads stille beliggende mod gården. Meget stort badeværelse med separat brus og endvidere vaskesøjle. Den perfekte lejlighed på den perfekte beliggenhed.

Book en fremvisning af Store Strandstræde 11, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.