Borups Alle 150A, 4. th., 2000 Frederiksberg

Kontant
5.750.000
Udbetaling
290.000
Ejerudgift/md.
4.790
Varme/md.
1.200
Kvadratmeter
147
Værelser
3
Energimærke
A2010
Byggeår
1918

Tagterrasse - Altan - Elevartor - Privat P-plads

Kvarteret
Baghuset er beliggende på det eftertragtede Frederiksberg kun 2 km fra Søerne - nærmere betegnet lige ved krydset Borups Allé og Nordre Fasanvej. Ejendommen ligger tæt på Fuglebak-ken Station og den kommende METRO station ´ved Jagtvejen´ ligger kun 1 km væk. Derudover er der gåafstand til indkøb, caféer, spisesteder samt specialforretninger. Skal du ud af byen, starter Hillerødmotorvejen få minutters kørsel fra lejligheden.

Ejendommen
Denne nyrenoverede lejlighed er beliggende i et stille fritstående bag-hus. Ejendommen er tegnet af arkitekt Kristen Gording og opført i 1918. Ejendommen fremstår med hvidpudset facade, nye antracitgrå træ-/aluminiums vinduer med lavenergiruder og nye sortglaserede tagsten. I baghuset var der de første mange år produktion for "Heinr. H. Matthiessen, Fabrik for Lædervarer". Senere blev baghusets kælder, stueplan og 1. sal, ombygget til Københavns Hattefabrik, der havde produktion i alle tre etager. Endvidere er der udendørs overdækket rum til cykler, barnevogne mv. samt kælderrum på cirka 4m2. Det er tilladt at holde hund, og elevatoren kan nydes op til lejligheden. Skøn gårdhave med masser af solskinstimer. Mulighed for leje af P-plads i 5 år, til beskedne kr. 10,- pr. md.

Lejligheden
God fordelingsentré. Super tjekket badeværelse opført i lækre materialer. Lækkert køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Her kan hele familien nyde hinanden og være samlet i lejlighedens hjerte. Lejligheden har et stort soveværelse med indbyggede skabe. Endvidere kontor med trappe til 5. salen. 5. sal: Der er et lækkert badeværelse og et stort leverum med udgang til altan på 2 kvm. Det kan enten bruges som stue eller deles op til 2 værelser. Fra leverummet er der direkte udgang til kæmpe tagterasse, der kun deles med naboen. Lige nu bruger naboen den sjældent, hvorfor den ikke er opdelt af hæk eller andet. Lejligheden fremstår med 25 cm. brede Douglas plankegulve, spartlede gipslofter og delvist rå vægge. Sælger er meget fleksibel mht. overtagelsen.

Lejlighedens areal er i flg. BBR 103 m2 til beboelse, plus 44 m2 til ophold på øverste plan, herudover adgang til fælles tagterrasse.

Book en fremvisning af Borups Alle 150A, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch