Lyngholmen 3, Svallerup, 4400 Kalundborg

Kontant
1.795.000
Udbetaling
90.000
Ejerudgift/md.
1.314
Kvadratmeter
85
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1960 / 2003

Nyere stilrent sommerhus m charme beliggende, ca. 150 m fra stranden

Et flertal i Folketinget har vedtaget at hæve lånegrænsen for realkreditbelåning af fritidshuse fra 60 til 75 procent. Loven træder i kraft mandag den 1. maj 2017.

Kvarteret
Roligt mindre sommerhusområde, beliggende direkte til Storebælt, med børnevenlig badestrand og de skønneste solnedgange.

Ejendommen
Stilrent sommerhus der er tilbygget og totalrenoveret i 2003. Opført i canadisk cedertræ med cementtagsten samt termoruder. Helårsisoleret, opvarmes med varmepumpe supplerende med brændeovn (konventionsovn). Garage med elport og klinkegulv samt udhus og cykelskur/værksted, Brændeskur og redskabsrum

Indretningen
Lækre trægulve. Badeværelse med fliser med bruseniche og gulvvarme samt vaskemaskine og håndklædetørrer. Skønt lyst stort køkken alrum, udgang til lidt overdækket træterrasse med markise el dreven. Det skønne køkken er fra Invita og lækker valnød. Dejlig TV stue med god plads. Lyst soveværelse med udgang til overdækket terasse med markise eldreven. Derudover endnu et værelse me skydedørsgarderober fra Invita.

Omgivelserne
Bag sommerhuset er en lukket og ugenert solgård. Haven er indhegnet med træhegn med sibirisk lærk. Der er den skønneste udsigt over marker og landskab. Desuden er der ved stranden mulighed for at sætte sin motorbåd i vandet.

Book en fremvisning af Lyngholmen 3, Svallerup

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch