Havnegade 31Z Husbåd., 1058 København K

Kontant
7.500.000
Udbetaling
375.000
Ejerudgift/md.
23.050
Varme/md.
2.000
Kvadratmeter
300
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1971

Uden bopælspligt - Husbåd i luksusklassen

Kvarteret
Husbåden har plads i Københavns Kanal ved Havnegade, hvilket er en fantastisk beliggenhed tæt på Nyhavn. Når du går på land, befinder du dig i kvarteret Gammelholm, der ligger ved bl.a. Det Kongelige Teater, Kgs. Nytorv, Metro, Magasin, Strøget og de nok flotteste, bredeste og mest boulevardagtige gader, som hovedstaden kan byde på. Båden vil også befinde sig tæt på byens natte- og restaurationsliv.

Skibet
Sundance er 29,9 meter lang luksus. Tidligere har Sundace fungeret som luksusbolig og som festskib med placering ved London Eye. Den nuværende ejer har investeret et tocifret millionbeløb i renovering af skibet, så det hele nu står flot fra køl til skorsten. Her er ikke mindre end 500 dejlige m2 at boltre sig på. De 300 m2 er indendørs og de 200 m2 udendørs. Det er oplagt til både luksusbolig og erhverv, evt. i en kombination. Der er ikke bopælspligt. Til gengæld er der et krav i lejekontrakten om, at der drives 'publikumsorienteret erhverv' fra skibet, hvilket fx kunne være en café om bord på det 200 m2 store soldæk. Maskinrum og navigationsudstyr fungerer som foreskrevet, hvilket betyder, at det er muligt at sejle skibet. Skibet har gennemgået alle eftersyn, og tilladelserne er på plads hele vejen rundt. Bemærk også, at reglerne for skibe betyder, at der vil kunne opnås op til 25 pct. fradrag af værdien ved erhvervsbrug.

Husbåden
Der er ingen tvivl om, at båden er udtryk for kompromisløs luksus. Loftshøjden under bjælkerne er 1,85-1,90 meter. Der er i alt tre dæk: soldæk, stuedæk og kælderdæk. På stuedækket er der bl.a. hall med åben pejs og uhindret udsigt til Operaen. Der er i alt tre pejse, der gør det nemt at sætte hyggen i højsædet. Her er naturligvis flere badeværelser. På nederste dæk er der stort badeværelse med mulighed for jacuzzi og desuden ekstra wc. Der er et dejligt master bedroom med tilstødende walk-in closet og yderligere to separate værelser.

Her er alle muligheder for, at en kreativ og dynamisk person kan skabe et spændende sted både for sig selv og for byen København. Velkommen ombord

Iflg. Lokalplanen for området, er anvendelsesbestemmelserne ved kajen kun for publikumsorienteret drift

Book en fremvisning af Havnegade 31Z Husbåd.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.