Kærskiftevej 171, 2500 Valby

Kontant
3.495.000
Udbetaling
175.000
Ejerudgift/md.
4.647
Varme/md.
958
Kvadratmeter
130
Værelser
5
Energimærke
D
Byggeår
1939

Lækkert rækkehus

Kvarteret
I skønne og stille omgivelser lige ved Vigerslevparken ligger dette flotte rækkehus. Her er du i gåafstand til indkøb og offentlig transport og indenfor cykelafstand har du den centrale del af Valby. I kvarteret er der mange børnefamilier og der er et godt sammenhold beboerne imellem.

Ejendommen
I 2008 er der bygget flot og meget anvendelig 1. sal på disse rækkehuse. Til huset er der også privat have både for og bag samt et fint lille skur til opbevaring mv. Huset opvarmes med fjernvarme og kælderen er fint udnyttet. Nemme og gode parkeringsmuligheder lige ved huset.

Indretning
Entré, med plads til sko og overtøj. Denne entré giver adgang til alle husets 3 plan. I stueplan er der seperat køkken. Stuen er stor og rummelig og med dejligt lysindfald, med direkte udgang til den private have. I stuen er der rigelig plads til sofaarrangement og spiseplads. I stueplan er der endvidere et værelse samt fint gæstetoilet. 1. salen indeholder 3 gode værelser i forskellig størrelser og stort super flot badeværelse med brus. Endvidere er der højt til loftet og ovenlys og dermed et dejligt lysindfald. Kælderen indeholder mulighed for badeværelse samt et godt disponibelt rum.

Denne bolig henvender sig til den store familie. Skøn bolig med et rigtig flot lysindfald. Overflod af værelser/ kvardratmeter, til at boltre sig i. Ring for en fremvisning.

Book en fremvisning af Kærskiftevej 171

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch