Bredgade 47, 3. tv., 1260 København K

Kontant
10.995.000
Udbetaling
550.000
Ejerudgift/md.
4.189
Varme/md.
2.125
Kvadratmeter
179
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1880

Super lækker liebhaver lejlighed, som fremstår indflytningsklar

Kvarteret
Bredgade er den oprindelige hovedfærdselsåre i Frederiksstaden og også den bredeste - deraf navnet og strækker sig knap en kilometer i lige akse fra Kongens Nytorv til krydset ved Esplanaden og Grønningen. Bredgade er en af Frederiksstaden smukkeste og mest mondæne gader, med restauranter i den internationale liga, møbel- og auktionshuse samt kunstgallerier. Endvidere tæt på Kongens Have, Kastellet og Amaliehaven.

Ejendommen
Fredet ejendom, der oprindeligt er tegnet på foranledning af finansfyrsten C.F. Tietgen og danner tilsammen en bue omkring Marmorkirken og skaber derved en exceptionel arkitektonisk helhed for området. Ejendommen har et herskabeligt præg med flotte udskæringer og asymmetriske ornamenter, som får det hele til at gå op i en højere enhed. Der er nyere tegltag samt rigtig flotte facader og vinduer.

Lejligheden
Ualmindelig smuk bolig, hvor der er kælet for alle detaljerne. Sælger har med stilsikker hånd istandsat boligen, med respekt for de fine detaljer, som man kun finder i Frederiksstaden. Boligens imponerende højloftede rum, smukke sildebensparket og stuklofter er outstanding. Boligen har som en af de få boliger 2 badeværelser samt et gæstetoilet. Stilsikre og flotte snedker bad-elementer fra Vivre, samt gulvvarme og Vola armaturer.

Via det smukke og istandsatte indgangsparti, kommer man ind i den lille hall som giver adgang til store dele af lejligheden. Fra de to stuer en suite, som ligger ud mod Bredgade, har man et smukt syn til gadens andre majestætiske ejendomme. Endnu et godt og ugenert værelse, som både kan bruges som TV-stue, kontor/bibliotek eller værelse. Centralt for lejligheden ligger den store spisestue, som vil være samlingspunkt for hele familien. Roligt beliggende soveværelse med stor indbygget skabsvæg med direkte adgang til super lækkert nyistandsat badeværelse. Flot nyt snedker køkken fra Vivre med smuk granitbordplade. Endnu et badeværelse med vaskesøjle, holdt i samme stil som det første, i gangen et fint lille gæstetoilet. Boligen har fået ny El og VVS.

Denne bolig er gennemtænkt. Her er en perfekt ramme for den store familie i Frederiksstaden.

Book en fremvisning af Bredgade 47, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.