Hauser Plads 16B, 1. th., 1127 København K

Kontant
6.250.000
Udbetaling
315.000
Ejerudgift/md.
3.819
Varme/md.
1.620
Kvadratmeter
124
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1831

Super beliggenhed med mange værelser, også god som delelejlighed.

Kvarteret
Attraktivt beliggende kvarter mellem Strøget og Kongens Have. Indenfor kort gåafstand finder du her gode indkøbsmuligheder, hyggelige caféer og restauranter samt Nørreport S-station med Metroen og gode busforbindelser. Kongens Have ligger lige om hjørnet. Rigtig fin udsigt til Hauser Plads.

Ejendommen
Flot og klassisk ejendom med flot pudset murstensfacade og rødt tegltag. Ejendommen, der er opført i 1831, er fredet og der betales derfor ikke ejendomsskatter. Der er dørtelefon, lille fællesgård, cykelskur og loftrum til de enkelte lejligheder.
Tag og facade samt udvendige vinduer renoveret i nyere tid, og fremstår virkelig flot. Energimærke: Fredet.

Lejligheden
Spændende citylejlighed med frit udsyn over Hauser Plads. Fra den smukke trappeopgang træder du ind i fordelingsentre med plads til garderobe. Boligen indeholder 5 værelser, og med boligens perfekte planløsning, kan den både bruges af den store familie samt som delebolig. Skønt køkken med mange skabe. Flot og meget rummeligt badeværelse, som er sat i stand i nyere tid. Boligen er super hyggelig, og er indbegrebet af en rigtig Citylejlighed med højt til loftet, smukke paneler samt dobbelte fløjdøre og med det skønneste lysindfald.

Denne bolig er stærk hele vejen igennem, og venter kun på at du skal se den.

Book en fremvisning af Hauser Plads 16B, 1. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.