Hauser Plads 16B, 1. th., 1127 København K

Kontant
6.500.000
Udbetaling
325.000
Ejerudgift/md.
3.295
Varme/md.
1.125
Kvadratmeter
124
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1831

Super beliggenhed med mange værelser, også god som delelejlighed.

Kvarteret
Attraktivt beliggende kvarter mellem Strøget og Kongens Have. Indenfor kort gå afstand finder du her gode indkøbs muligheder, hyggelige caféer og restauranter samt Nørreport S-station med Metroen og busforbindelser. Kongens Have ligger lige om hjørnet.

Ejendommen
Flot og klassisk ejendom med flot pudset murstensfacade og rødt tegltag. Ejendommen, der er opført i 1831, er fredet og der betales derfor ikke ejendomsskatter. Der er dørtelefon, kabel-TV, lille fællesgård, cykelskur og loftrum til de enkelte lejligheder. Energimærke: Fredet.

Lejligheden
Spændende citylejlighed med frit udsyn over Hauser Plads. Fra den smukke trappeopgang træder du ind i fordelings entre med plads til garderobe. Boligen indeholder 5 værelser, og med boligens perfekte planløsning, kan den både bruges af den store familie samt som dele bolig af 3/4 gode venner/veninder. Skønt køkken med mange skabe. Flot og meget rummeligt badeværelse, som er sat i stand i nyere tid. Boligen er super hyggelig, og er indbegrebet af en rigtig citylejlighed med højt til loftet, smukke paneler samt dobbelte fløjdøre og med det skønneste lysindfald.

Denne bolig er stærk hele vejen igennem, og venter kun på at du skal se den.

Book en fremvisning af Hauser Plads 16B, 1. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch