Lille Strandstræde 8, 1. th., 1254 København K

Kontant
4.475.000
Udbetaling
225.000
Ejerudgift/md.
3.416
Varme/md.
833
Kvadratmeter
79
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1761

Perfekt delelejlighed, som er super charmerende.

Kvarteret
Centralt og attraktivt beliggende kvarter mellem Sankt Annæ Plads og Nyhavn. Kvarteret bærer præg af smukke gamle ejendomme og du finder byens store attraktioner lige om hjørnet. Skal du have luft omkring dig er havnefronten og Kongens Have ikke lang væk.

Ejendommen
Hyggelig og charmerende hovedejendom opført i 1761. Ejendommen fremstår med pudset murstensfacade og tegltag. Ejendommen er naturligvis fredet. Der er dørtelefon, fællesantenne og hyggelig brostensbelagt fællesgård med cykelparkering. Energimærke: Fredet.

Lejligheden
Ualmindelig skøn og charmerende citylejlighed på én af byens bedste adresser med en rigtig god planløsning. Fra det charmerende portparti og trappeopgang træder du ind i fordelingsentre. Fra entreen er der adgang til flot brusebadeværelse med lyse og venlige fliser. Super skøn opholdsstue med flot lysindfald mod Lille Strandstræde. To rummelige soveværelser med synligt bindingsværk. Det synlige bindingsværk går igen i det store hyggelige køkken/alrum, hvor der er flot elementkøken i hvidt med alt i hårde hvidevarer. Fra køkken/alrummet er der kig til den hyggelige fællesgård. En perle midt i byen med fjernvarme, flotte bræddegulve, stuklofter, fyldingsdøre, synligt bindingsværk, koblede vinduer og radiatorskjulere.

Beliggenheden er i top, boligen er perfekt, tør du vente, ring eller skriv for en fremvisning.

Book en fremvisning af Lille Strandstræde 8, 1. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch