Nikolajgade 20, 4., 1068 København K

Kontant
4.700.000
Udbetaling
235.000
Ejerudgift/md.
7.933
Varme/md.
1.300
Kvadratmeter
150
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1799

Charmerende bolig, øverst oppe, med udsigt byens tårne og spir.

KVARTERET
Nikolajgade er en lille unik og smuk gade med toppede brosten midt i København med flotte gamle bygninger. Herfra er der gå afstand til det meste af det indre City, bl.a. er du på Kongens Nytorv eller på Strøget på mindre end 2 minutter (mægleren har selv prøvet turen...).

EJENDOMMEN
Smuk gammel ejendom fra slutningen af syttenhundredetallet (1799). Ejendommen er velholdt med bl.a. nyrenoveret facade, velholdt tegltag og pæne koblede vinduer. Ejendommen er endvidere fredet og dermed fritaget for energimærke og ejendomsskatter. Boligens andel til grundfond er indbetalt af sælger.

LEJLIGHEDEN
Lejligheden ligger øverst i denne fredet ejendom og lejligheden kan ikke sammenlignes med andre lejligheder i området. Den er i rigtig flot stand, men meget utraditionelt og spændende opbygget med bl.a. fritliggende hanebånd, hemse og forskudte plan og andre fine detaljer. Lejligheden, som oprindelig var 2 lejligheder, er indrettet i hele tagetagen med smukt lysindfald og udsigt til byens tage.

Boligen indeholder: Stor og charmerende stue, som er smuk integreret med det flotte hvide køkken som fremstår overordentlig hyggelgt. Fra stuen er der adgang til soveværelse og fint lille gæstetoilet. Bagest i lejligheden er der soveværelse med skabsvæg, endvidere et stort badeværelse i smukke jadegrønne marmor fliser og i øvrigt med badekar. Pragtfuld og meget spændende lejlighed til dem, som ønsker noget helt specielt.

Book en fremvisning af Nikolajgade 20, 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch