Nørre Farimagsgade 41, st. th., 1364 København K

Kvadratmeter
75
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1878

Charmerende 3'er i Nansensgadekvarteret

Kvarteret
Her i hjertet af København sælges denne lejlighed med skråkig til Ørstedsparken. Lejligheden for mennesket, der elsker det ægte storbyliv. Et liv, hvor man som tilskuer kan nyde livet eller deltage i hovedstadens fordele og specielt kvarterets udeliv i form af Torvehallerne og Israels Plads - Totalt renoverede uderum med ny istandsatte basketbaner og legepladser - eller bare en medbragt kaffe i solen i Ørstedsparken. Hver dag - lige udenfor døren. Ørstedsparken åbnede i 1879 og den blev efterfølgende fredet i 1963. Den er over 65.000m2 og har fået et kæmpe løft inden for de sidste par år, efter den er smeltet sammen med Israels Plads i 2014. Nansensgade kvarteret er desuden et af byens mest trendy kvarterer med masser af hyggelige caféer og restauranter.

Ejendommen
Smuk og charmerende murstensejendom beliggende på hjørnet af Nørre Farimagsgade og Ahlefeldtsgade. Ejendommen er opført i 1878 men mange flotte udskæringer. Ejendommen byder på præsentabel trappeopgang/port og moderne termovinduer. Her befinder man sig i hjertet af det gamle København, hvorfor man har både indkøbsmuligheder, restauranter og kulturliv lige ved døren. Lejligheden har dens egen trappe, som man har helt for sig selv.

Lejligheden
Efter en tur på den selvstændige trappe, ankommer du til en stor entré med god plads til opbevaring. Charmerende køkken med mange fine detaljer og kig til gården. Nydeligt badeværelse med brus. Stort soveværelse med plads til den store skabsvæg eller hjemmekontor, stille beliggende mod gården. 2 stuer en suite mod gaden med nogle kæmpe vinduespartier, så lyset vælter ind. Det er oplagt at lave det ene til værelse, så har man en super delelejlighed ! Lejligheden er pæn, nydelig og velholdt med respekt for de gamle detaljer. Kom og oplev denne perle !

GRATIS PARKERING I P-KÆLDEREN PÅ ISRAELS PLADS med beboerlicens.

Book en fremvisning af Nørre Farimagsgade 41, st. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch