Klerkegade 2D, 2. th., 1308 København K

Kontant
8.375.000
Udbetaling
420.000
Ejerudgift/md.
5.184
Varme/md.
850
Kvadratmeter
154
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1867 / 2017

Citylejlighed i historisk ejendom med altan og elevator i Salomons Palæ- uden bopælspligt.

Kvarteret
Klerkegade-kvarteret er indbegrebet af det historiske og majestætiske København. Det nære kvarter er domineret af fredede og bevaringsværdige bygninger og er forholdsvist roligt. Men der er ikke langt til det charmerende og livlige københavnske byliv med caféer, restauranter og shopping.

Ejendommen
Salomons Palæ er opført i 1868 af Frimurerordenen. Ejendommens arkitektur er skabt til at imponere sine omgivelser. Dette karaktertræk er særligt dominerende ved hovedindgangens søjleparti. Når man står her, er det ikke spor vanskeligt at forestille sig, hvordan landets spidser gennem adskillige årtier efter opførelsen har haft deres naturlige gang i bygningen, uanset om vi taler om konger, virksomhedsejere eller andre magthavere. Denne klassiske og historierige ejendom er blevet renoveret, så lejlighederne fremstår topmoderne og med alle faciliteter. Den er blandt andet forsynet med elevatorer og altaner.

Lejligheden
Lejlighedens opgang er via den majestætiske indgang med de smukke søjler. Boligen ligger på anden sal og har med sin indskudte etage, et helt specielt og originalt look. Boligen har et imponerende lyst og meget højloftet opholdsrum med flot integreret JKE køkken. Fra køkken/alrummet er der via en stor entré, trappe op til en charmerende indskudt etage, der er med til at give lejligheden sit helt eget udtryk. Superflot badeværelse med vaskesøjle. Soveværelset i denne bolig er ekstra stort og har direkte adgang til en stor flot altan. Lejligheden er velegnet til enten et par eller en familie med et barn.

Her er virkelig tale om Liebhaveri. Ejendommen er nok en af de smukkeste i City. Boligen er super skarp, og med de rene linjer i denne bolig, kan du ikke ønske mere. Ring eller skriv for en fremvisning.

Boligen er uden bopælspligt, og der kan til købes en privat P-plads for 600.000

Book en fremvisning af Klerkegade 2D, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch