Sværtegade 7, 2., 1118 København K

Kontant
4.775.000
Udbetaling
240.000
Ejerudgift/md.
3.541
Varme/md.
1.787
Kvadratmeter
121
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1720

Super charmerende lejlighed med pejs

Kvarteret
Centralt placeret citylejlighed i det nye spændende kvarter omkring Galleri K. Et kvarter i rivende udvikling med mange nye spændende specialforretninger, caféer og restauranter lige ved døren. Der er kun få skridt til Strøget og skal du have ro omkring dig, er Kongens Have kun få minutter væk.

Ejendommen
Charmerende ejendom der fylder 300 år i 2020. Ejendommen er fredet og dermed betales der ikke ejendomsskat). Ejendommen er med butikker/Wessel Kro i gadeplan og lejligheder ovenpå. Der er fælles loftrum med adgang fra 2 sal.

Lejligheden
Meget lys og veldisponeret lejlighed. Stor entré med god plads til overtøjet. Stort badeværelse med separat brus og en fed bordplade. Lækkert køkken fra 2015 med et hyggeligt kig til gården og charmerende udnyttelse af det gamle ildsted. Stort disponibel rum der er helt stille beliggende. Herfra er der indgang til walk in closet. Fantastisk stue med synlige bjælker i loftet og på endevæggen. Stuen er på over 30 m2 og har pejs. Derudover høje panelerne ved de i alt 7 vinduer mod gaden. Det givet et fantastisk lysindfald til stuen og værelset. Separat vaskerum på 8m2 til lejligheden der ligger 2 trin nede på den anden side af trappen (de 8m2 er med i de 121m2)

Book en fremvisning af Sværtegade 7, 2.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch