Slotsherrensvej 7, 2. tv., 2720 Vanløse

Kontant
2.825.000
Udbetaling
145.000
Ejerudgift/md.
2.890
Varme/md.
1.120
Kvadratmeter
93
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1932

Håndværkertilbud / Delelejlighed for 3

Kvarteret
Centralt beliggende kvarter mellem villakvarter og Vanløse Bymidte, hvor et stort butikscenter er under opførelse ved Vanløse Station. Der er gode bus- og togforbindelser til såvel City som ud af byen. Gode indkøbsmuligheder i nærområdet og masser af grønne arealer.

Ejendommen
Flot gulstensejendom der er opført i 1932. Ejendommen, der ligger på stille vej, fremstår med flot pudset murstensfacade og tegltag. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV og stor fællesgård med legearealer, cykelparkering. Derudover pulterrum til de enkelte lejligheder.

Lejligheden
Veldisponeret håndværkertilbud med mange muligheder for dem som enten ønsker at dele en lejlighed for flere eller til det unge par der ønsker meget plads for pengene og plads til børn, herudover får man en god beliggenhed med fri udsigt. Fra trappeopgangen træder du ind i entre med plads til garderobe. Fra entreen er der ligeledes adgang til stort rummeligt soveværelse eller stue samt til lejlighedens store centrale rum/stue, som endvidere støder op til endnu et værelse. Alle 3 værelser/stuer vender har fri og ugeneret udsigt udover Vanløse villakvarter. Pænt flisebeklædt brusebadeværelse. Ældre køkken og endnu et værelse beliggende ud mod gården. Det er også muligt at lave et stort køkken/alrum med plads til kæmpe spisebord. Lejligheden der trænger til nogen istandsættelse har overalt pæne bræddegulve, lofter med stukkant, fyldningsdøre og enkeltlagsruder. Lejligheden opvarmes med fjernvarme.

Book en fremvisning af Slotsherrensvej 7, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch