Kastrupvej 58, mezz. th., 2300 København S

Kontant
1.750.000
Udbetaling
90.000
Ejerudgift/md.
1.712
Varme/md.
640
Kvadratmeter
46
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1935

Håndværkertilbud med mulighed for at gøre en god investering !

Kvarteret
Ejendommen ligger på en rolig sidegade mellem Kastrupvej og Amagerbrogade. Amagerbrogade er i rivende udvikling og har masser af små specialbutikker. 1 km til Metroen på Amager Strand. Indkøbsmuligheder er lige rundt om hjørnet på Kastrupvej. En lille gåtur gennem Italiensvej fører dig til Amager Strandpark. Desuden 3,5 km på cykel til Kongens Nytorv.

Ejendommen
Solid rødstensejendom fra 1935 lige ved Filipsparken. Der er termoruder, dørtelefon og ejendommen bliver opvarmet med fjernvarme. Der er skøn og rolig gård.

Lejligheden
Lejligheden byder på en god fordelingsentré. Fra gangen træder man ind i en dejlig lys og rummelig stue, hvor der er plads til både sofagrupperne og spisebordet. Stort soveværelse med udsigt til den skønne gård og med plads til det store klædeskab eller skrivebord. Ældre køkken, bygget op i lyse elementer og med masser af skabs- og bordplads. Ældre flisebadeværelse der trænger til en opfrisker. En rigtig god lejlighed med masser af lys der er god til at dele.

Book en fremvisning af Kastrupvej 58, mezz. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.