Dronningens Tværgade 34, 7. tv., 1302 København K

Kontant
4.495.000
Udbetaling
225.000
Ejerudgift/md.
2.520
Varme/md.
1.982
Kvadratmeter
110
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1957

Håndværkertilbud med potentiale.

Kvarteret
Rigtig god og stille beliggenhed midt i City, lige ved Kongens Have, tæt på Kongens Nytorv, nabo til Store Kongensgade - ja mere centralt og bedre beliggenhed er svær at finde. Citat fra Københavns Gadenavne: "Man tænkte stort og dristigt da man anlagde "Ny København". Man fik både Adelgade og Borgergade - og Dronningens Tværgade på tværs af Store Kongensgade. Helt op til 1700tallets slutning var kvarteret fyldt med store haveanlæg."

Ejendommen
"Prinsessegården". Attraktiv, velholdt, billige fællesudgifter og en velfungerende ejerforening med mange fællesfaciliteter, vaskekælder, dørtelefon, affaldsskakt, elevator og eget loftsrum. Der er endvidere Kabel-TV og Internet. Parkeringen foregår i gaden, hvor der er mange p-pladser... Der er fjernvarme og termoruder. Ejendommen er fredet, og dermed fritaget for ejendomsskatter og energimærke.

Lejligheden
Lys og dejlig udsigtslejlighed med enestående udsigt ud over København. Lejligheden er veludnyttet og godt disponeret. Boligen sælges som førstegangs-salg og køber skal forvente at boligen skal opdateres.

Boligen indeholder: Entre med skabe. 2 skønne stuer ensuite. Fra begge stuer er der adgang til 2 store østvendte altaner mod borgergade med udsigt til byens tårne og spir. Stort og rummelig soveværelse også med udgang til altan. Badeværelse med badekar. Fra entre er der adgang til køkken.

Når denne bolig er opdateret, bliver det en kanon bolig. Den har det hele, Beliggenhed -Elevator- udsigtslejlighed- gode P- forhold. Tør du vente, skriv straks for en fremvisning, vi er klar.

Book en fremvisning af Dronningens Tværgade 34, 7. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch