Store Kongensgade 75F, st. +kld., 1264 København K

Kontant
5.600.000
Udbetaling
280.000
Ejerudgift/md.
3.391
Varme/md.
1.000
Kvadratmeter
147
Værelser
2
Energimærke
B
Byggeår
1850 / 2017

2 plan uden bopælspligt stille beliggende i hyggelig gård i St. Kongensgade

Kvarteret
Bugner af gourmetrestauranter, hyggelige cafeer, trendy tøjbutikker og populære gallerier. Byens smukkeste grønne arealer er også lige om hjørnet, så har du lyst til en gå- eller løbetur, finder du både Kongens Have og Kastellet et par minutter væk. Få skridt fra hoveddøren ligger Amalienborg, Amaliehaven og havnepromenaden, som strækker sig helt ud til Østerbro. Skal du derimod ind til centrum, så er der bare 400 meter til Kgs. Nytorv og Nyhavn. Du kan leje P-pladser i en opvarmet P-kælder, som du har direkte adgang til fra ejendommen. I 2019 forventes den nye metrolinje, Cityringen, at være færdig og der kommer en station lige overfor ejendommen ved Marmor Kirken.

Ejendommen
Er opført i 1850 og ligger lige overfor den smukke Marmorkirke. Gitz Architects, der har tegnet de eksklusive lejligheder, følger renoveringen tæt for at sikre, at alt bliver færdiggjort præcis, som det anerkendte arkitektfirma har tænkt med kvalitet ned til mindste detalje. Som følge af den omfattende renovering som bygningerne gennemgår, herunder facaderenovering, udskiftning af vinduer og fornyede installationer, bliver ejendommen vedligeholdelsesfri de næste mange år. Der bliver også skabt et hyggeligt og charmerende gårdmiljø med grøn beplantning, som passer til ejendommens stemning og stil.

Lejligheden
Spændende lejlighed i to plan, I underetagen, hvor der næsten er 4 m til loftet. har man hobbyrum / kontor plus stort depotrum samt bryggers plus seperat bad og toilet. I stueplan har man fra ingangspartiet en østvendt altan, i direkte forbindelse med det store flotte køkken alrum fra PoggenPohl. Et stort soveværelse med indbygget skabe og dejligt nyt badeværelse med brus og gulvvarme. Lejlighedens BBR areal er 147 kvm., hvoraf de 60 kvm., som ikke er bolig kvm. er beliggende i underetagen og 87 kvm. i stueplan. Depotrum er under trappen. Lejligheden er indflytningsklar og klar til overtagelse.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 75F, st. +kld.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch