Store Kongensgade 75A, 4., 1264 København K

Kontant
10.950.000
Udbetaling
550.000
Ejerudgift/md.
6.335
Varme/md.
1.000
Kvadratmeter
183
Værelser
3
Energimærke
B
Byggeår
1850 / 2017

Penthouse med stor tagterrasse og elevator

Kvarteret
Bugner af gourmetrestauranter, hyggelige cafeer, trendy tøjbutikker og populære gallerier. Byens smukkeste grønne arealer er også lige om hjørnet, så har du lyst til en gå- eller løbetur, finder du både Kongens Have og Kastellet et par minutter væk. Få skridt fra hoveddøren ligger Amalienborg, Amaliehaven og havnepromenaden, som strækker sig helt ud til Østerbro. Skal du derimod ind til centrum, så er der bare 400 meter til Kgs. Nytorv og Nyhavn. I 2019 forventes den nye metrolinje, Cityringen, at være færdig og der kommer en station lige overfor ejendommen ved Marmorkirken.

Ejendommen
Er opført i 1850 og ligger lige overfor den smukke Marmorkirke. Gitz Architects har tegnet denne eksklusiv lejlighed. Som følge af den omfattende renovering som bygningerne gennemgår, herunder facaderenovering, udskiftning af vinduer og fornyede installationer, bliver ejendommen vedligeholdelsesfri de næste mange år. Der bliver også skabt et hyggeligt og charmerende gårdmiljø med grøn beplantning, som passer til ejendommens stemning og stil. Du kan leje P-pladser i en opvarmet P-kælder i naboejendommen mod Borgergade.

Lejligheden
Via privat elevator kommer man direkte op til tagterrassen og kommer den vej direkte ind i det store luksuriøse køkken/lrum fra Poggen Pohl. Lejligheden er i 2 plan, hvor soveværelset med eget badeværelse er placeret roligt og tilbagetrukket bagerst ind mod gården. Stuen med fritliggende bjælker har den skønneste udsigt til marmor kirkens enorme store og smukke kuppel. Stort gæstebadeværelse. Generelt masser af lys og rigeligt med plads. De lyse hvidolierede egetræsplankegulve og den minimalistiske indretning skaber en rolig og behagelig atmosfære. Badeværelserne indrettes med mørke keramiske fliser og gulvvarme. Bordplader og håndvaske udføres i helstøbt Solid Surface. Vandhaner er designet af Philip Stark og brusenicherne har både rainshower, håndbrusere og Unidrain®.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 75A, 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.