Baunegårdsvej 65A, 2900 Hellerup

Kontant
9.995.000
Udbetaling
500.000
Ejerudgift/md.
7.586
Varme/md.
1.466
Kvadratmeter
176
Værelser
5
Energimærke
C
Byggeår
1949 / 2018

Grøn oase med stor sydvest vendt terrasse og 2 p-pladser

Kvarteret
Baunegårdsvej er centralt beliggende i Hellerup, ikke langt fra Øresund og Strandvejens livlige kystliv, hvor man også finder et væld af butikker, restauranter og cafeer. Indkøb i specielforretningerne på Gentoftegade er lige om hjørnet og kvarteret byder derudover på flere grønne oaser, blandt andet Gentofte Sø, Bernstorffs Slotshave og Hellerup Strandpark. Der er cykelafstand til Københavns centrum eller et klip med toget fra Bernstorffsvej station.

Ejendommen
Flot istandsat ejendom med 4 boliger og dette enderækkehus er det største med sine 176 kvm. plus stor terrasse, som ligger sydvendt lige ud til den store parkhave. En ting er sikkert, at vedligeholdelsen er nem og minimale de næste mange år. Til denne bolig medfølger der 2 private parkeringspladser i prisen. Herudover er der også brugret til et kælderrum. Bygningen er fra 1949 i hyggelig cottage stil i 2 plan med mursten, tegltag og nye sprossede vinduer.

Boligen
Dette rækkehus er det første man møder når man kommer til Baunegårdsvej 73 en skøn oase i Hellerup med grønne omgivelser. Dette enderækkehus er det største og har en fantastisk rummelighed og atmosfære. Man bliver vild med det straks man træder ind i det. Via lille entre, møder man en flot kæmpe stor stue med smukt stort designer køkken fra Copi og med kvalitets hårde hvidevarer fra KitchenAid. Endvidere to udgange til den store sydvest vendte terrasse som ligger i forlængelse af den smukke grønne park. Udover gæstetoilet i stueplan, er der også et kontor/gæsteværelse. Via den børnevenlig trappe kommer du op til første sal, hvor du møder tre store og rummelige soveværelser med masser af lys, fritliggende bjælker og loft til kip. Desuden et stort badeværelse med bruser og toilet. Rækkehuset er helt nyt og ubrugt og du er den første der flytter ind. Kom selv og oplev dette fantastiske og gennemgribende luksushus.

Book en fremvisning af Baunegårdsvej 65A

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.