Baunegårdsvej 65C, Østfløjen hus 3, 2900 Hellerup

Kontant
7.150.000
Udbetaling
360.000
Ejerudgift/md.
6.038
Varme/md.
925
Kvadratmeter
111
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1949 / 2018

I parken på Baunegårdsvej 73, i en grøn oase helt for sig selv, kommer der nu 19 nye og super lækre rækkehuse, med bl.a. 2 p-pladser til hver bolig.

Baunegårdsvej er centralt beliggende i Hellerup, ikke langt fra Øresund og Strandvejens livlige kystliv, hvor man også finder et væld af butikker, restauranter og cafeer. Indkøb i speciel forretningerne på Gentoftegade er lige om hjørnet og kvarteret byder derudover på flere grønne oaser, blandt andet Gentofte Sø, Bernstorffs Slotshave og Hellerup Strandpark. Der er cykelafstand til Københavns centrum eller et klip med toget fra Bernstorffsvej station.

Der er fem separate bygninger, som bliver fordelt med 19 nye rækkehuse i den gamle park, og alle er stille beliggende og tilbagetrukket på Baunegårdsvej. Alle ejendommene er opført over en periode på 26 år i perioden 1931-1957 og rummer 19 nye og super lækre indflytningsklare rækkehuse, hvor der er plads til alle og tænkt over, hver detalje, hvad enten man har børn eller tænker på at få det eller bare vil være sig selv i hyggelige og grønne omgivelser. En ting er sikkert, at vedligeholdelsen er nem og minimale de næste mange år. Til hver bolig medfølger der to private parkeringspladser i prisen.

Østfløjen: Østfløjen/bygning 11, som er den første bygning man møder, når man kommer ind på grunden, har nogle helt unikke sydvest vendte terrasser. Bygningen er fra 1949 i røde mursten og rødt tegltag og i to etager. Her bliver der 4 rækkehuse, i en hyggeligt cottage stil, med udgang til sydvest vendte terrasser samt direkte udsigt til parken.

Hus 3 i Østfløjen er på 111 kvm.
Entre med plads til overtøj, 3 soveværelser, stort køkkenalrum med udgang til den private sydvest vendte terrasse. Endvidere et gæstetoilet og et stort badeværelse på første sal. Se materialelisten for køkken og bad samt andre materialer mv.

Book en fremvisning af Baunegårdsvej 65C, Østfløjen hus 3

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.