Baunegårdsvej 67A, 2900 Hellerup

Kontant
9.995.000
Udbetaling
500.000
Ejerudgift/md.
7.019
Varme/md.
1.266
Kvadratmeter
152
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1931 / 2018

Lækkert rækkehus - Stor solrig terrasse med 2 private p-pladser

Kvarteret
Baunegårdsvej er centralt beliggende i Hellerup, ikke langt fra Øresund og Strandvejens livlige kystliv, hvor man også finder et væld af butikker, restauranter og cafeer. Indkøb i speciel forretningerne på Gentoftegade er lige om hjørnet og kvarteret byder derudover på flere grønne oaser, blandt andet Gentofte Sø, Bernstorffs Slotshave og Hellerup Strandpark. Der er cykelafstand til Københavns centrum eller et klip med toget fra Bernstorffsvej station.

Ejendommen
Flot istandsat ejendom oprindeligt opført i 1931. Rækkehuset på 152kvm ligger tilbagetrukket og beliggende majestætisk højt foran den parklignende have. Bygningen er i røde mursten og rødt tegl. Rækkehuset har udgang til private syd-vendt terrasse og er også opført i klassisk cottage stil. En ting er sikkert, vedligeholdelsen er nem og minimal de næste mange år. Til denne bolig medfølger 2 private parkeringspladser som er med i prisen. Derudover er der brugsret til kælderrum.

Boligen
Super lækkert indflytningsklart rækkehus. Der er tænkt over hver en detalje og det er meget børnevenligt. Enderækkehuset har et imponerende trappe indgangsparti med god plads til skabe eller måske en daybed og stumtjener. Efter 6 trin kommer du ind til det store trapperum med indgang til gæste toilet, soveværelse/kontor, trappen til 1. salen og til det store Køkken alrum. Gæstetoilettet har lækre fliser holdt i stilrent design. Skønt soveværelse med masser af lys. Stort køkken/alrum i åbent forbindelse med stuen. Køkkenet er i meget høj kvalitet fra Copi design og stuen har flot pejs. Fra køkken/alrummet og stuen er der 2 * 2 store franske døre som åbner ud til terrasser. Her er sol gennem vinduerne hele dagen og endnu mere sol på terrassen. Åben trappe til første salen giver stuerummet en helt fantastisk storhed. På første salen er der 2 meget store værelser med fritlagde bjælker og lækkert badeværelse med separat brus, vaskemaskine, tørretumbler og væghængt toilet.

Book en fremvisning af Baunegårdsvej 67A

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.