Baunegårdsvej 73, Hovedhus hus 8, 2900 Hellerup

Kontant
9.995.000
Udbetaling
500.000
Ejerudgift/md.
8.191
Varme/md.
1.825
Kvadratmeter
141
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1931 / 2018

I parken på Baunegårdsvej 73, i en grøn oase helt for sig selv, kommer der nu 19 nye og super lækre rækkehuse, med bl.a. 2 p-pladser til hver bolig. INDFLYTNING pr. 1. juni 2018

Baunegårdsvej er centralt beliggende i Hellerup, ikke langt fra Øresund og Strandvejens livlige kystliv, hvor man også finder et væld af butikker, restauranter og cafeer. Indkøb i speciel forretningerne på Gentoftegade er lige om hjørnet og kvarteret byder derudover på flere grønne oaser, blandt andet Gentofte Sø, Bernstorffs Slotshave og Hellerup Strandpark. Der er cykelafstand til Københavns centrum eller et klip med toget fra Bernstorffsvej station.

Der er fem separate bygninger, som bliver fordelt med 19 nye rækkehuse i den gamle park, og alle er stille beliggende og tilbagetrukket på Baunegårdsvej. Alle ejendommene er opført over en periode på 26 år i perioden 1931-1957 og rummer pr. 1 juni 2018, 19 nye og super lækre indflytningsklare rækkehuse, hvor der er plads til alle og tænkt over, hver detalje, hvad enten man har børn eller tænker på at få det eller bare vil være sig selv i hyggelige og grønne omgivelser. En ting er sikkert, at vedligeholdelsen er nem og minimale de næste mange år. Til hver bolig medfølger der to private parkeringspladser i prisen.

Hovedhuset: Hovedbygningen nr. 10, som er den ældste bygning er opført i 1931 og ligger majestætisk foran den parklignende have. Bygningen er i røde mursten og rødt tegl. Alle 4 rækkehuse her har udgang til private syd-vendte terrasser og er også opført i klassisk cottage stil.

Hus 8 i Hovedhuset er på 141 kvm 78 kvm i alt 219 kvm
Ende rækkehus med god anvendelig underetage. Entre med god gaderobeplads, niveauforskel op til stuen og køkkenet, udgang til den sydvendte terrasse. 3 soveværelser, to badeværelser, gæstetoilet i stuetagen. 3 disponibel rum i underetage med te køkken.
Mulighed for at tilslutte brændeovn da huset har sin egen skorsten.

Book en fremvisning af Baunegårdsvej 73, Hovedhus hus 8

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch