Baunegårdsvej 73, Vestføljen hus 9, 2900 Hellerup

Kontant
8.495.000
Udbetaling
425.000
Ejerudgift/md.
6.953
Varme/md.
1.250
Kvadratmeter
150
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1957 / 2018

I parken på Baunegårdsvej 73, i en grøn oase helt for sig selv, kommer der nu 19 nye og super lækre rækkehuse, med bl.a. 2 p-pladser til hver bolig. INDFLYTNING pr. 1. sept. 2018

Baunegårdsvej er centralt beliggende i Hellerup, ikke langt fra Øresund og Strandvejens livlige kystliv, hvor man også finder et væld af butikker, restauranter og cafeer. Indkøb i speciel forretningerne på Gentoftegade er lige om hjørnet og kvarteret byder derudover på flere grønne oaser, blandt andet Gentofte Sø, Bernstorffs Slotshave og Hellerup Strandpark. Der er cykelafstand til Københavns centrum eller et klip med toget fra Bernstorffsvej station.

Der er fem separate bygninger, som bliver fordelt med 19 nye rækkehuse i den gamle park, og alle er stille beliggende og tilbagetrukket på Baunegårdsvej. Alle ejendommene er opført over en periode på 26 år i perioden 1931-1957 og rummer pr. 1. sept. 2018, 19 nye og super lækre indflytningsklare rækkehuse, hvor der er plads til alle og tænkt over, hver detalje, hvad enten man har børn eller tænker på at få det eller bare vil være sig selv i hyggelige og grønne omgivelser. En ting er sikkert, at vedligeholdelsen er nem og minimale de næste mange år. Til hver bolig medfølger der to private parkeringspladser i prisen.

Vestfløjen. Bygning 14, som vi kalder Vestfløjen, består kun af 2 boliger og dermed den mindste ejendom af de 5 unikke ejendomme. Bygningen er fra 1957 og beliggende i den vestvendte del af parken. Bygningen er i røde mursten og rødt tegl. Der er 2 store rækkehuse i ejendommen og fungerer mere som et dobbelthus. Begge rækkehusene har udgang til store private terrasse.

Hus 9 i Vestfløjen er på 150 kvm
Stort rækkehus i 2 plan og stor terrasse ud mod parken. Entre. 3 soveværelser. Stort køkkenalrum med udgang til den sydvendt terrasse. Endvidere et gæstetoilet og et stort badeværelse på første sal. Se materialelisten for køkken og bad samt andre materialer mv.

Book en fremvisning af Baunegårdsvej 73, Vestføljen hus 9

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.