Ny Kongensgade 14, 1. 3., 1472 København K

Kvadratmeter
60
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1934

Stor altan og elevator ved Christiansborg og kanalen

Kvarteret
Stille og alligevel yderst centralt beliggende kvarter mellem Glyptoteket og Christiansborg. Frederiksholms Kanal, med hyggelige cafeer, finder du for enden af gaden. Inden længe står BLOX ved havnefronten færdig med cafeer, restauranter og parkering.

Ejendommen
Flot og klassisk funkisejendom der er opført i 1934. Ejendommen, der fremstår med murstensfacade, har dørtelefon, flot trappeopgang med elevator, kabel-TV, stor fælles tagterrasse med fantastisk udsigt til byens tårne og fællesgård.

Lejligheden
Lille unik Citylejlighed med den helt rigtige beliggenhed. Du kan enten bruge den smukke trappeopgang eller elevatoren for at komme til denne lille perle af en lejlighed. Lejligheden indeholder entre med garderobeskab og i åben forbindelse til lille elementkøkken med hårde hvidevarer. Fra entreen træder du ind i stor opholdsstue, der nemt kan opdeles i et spiseafsnit og et opholdsafsnit. Fra stuen er der udgang til stor vestvendt altan med plads til stort spisebord og grill. Derudover mindre soveværelse mod gården, hvorfra der er adgang til flisebeklædt badeværelse i en pæn størrelse. En fantastisk begynderlejlighed.

Book en fremvisning af Ny Kongensgade 14, 1. 3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.