Middelfartgade 4, 4. tv., 2100 København Ø

Kvadratmeter
100
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1906

Vidunderlig lys lejlighed med altan og vandudsigt

Kvarteret
Attraktivt, stemningsfyldt og børnevenligt kvarter på det indre Østerbro med et spændende handelsliv omkring Østerbrogade, specialbutikkerne i Nordre Frihavnsgade, samt restaurant- og cafémiljø ved Sankt Jakobs- og Bopa Plads. Kvarteret bærer præg af store markante ejendomme, og masser af luft omkring den brede boulevard samt grønne pladser og arealer. Der er kun få minutters gang til Kastellet og Langelinies havneløb, Svanemøllestranden og havnebadet i Nordhavn.

Ejendommen
Meget smuk og velholdt ejendom fra 1906. Facaden er for få år siden renoveret og ejerforeningen er veldrevet. Skønt gårdmiljø med borde og bænke samt legeplads for de små. Meget pæn trappeopgang med høje paneler og lejligheden har brugsret til eget loftrum. Der er dørtelefon, mulighed for YouSee og fibernet. Derudover fællesvaskeri (Kr. 7,00 pr. vask) og tørreloft.

Lejligheden
Stor entré byder dig velkommen hjem til dette skønne hjem. Der er masser af mulighed for at komme af med overtøjet i det indbygget skab. Der er trukket vand, så det er muligt at lave en vaskesøjle. Herskabelig spisestue med fyldningsdøre, stukloft og flotte brede gulve, samt 2 franske døre mod stuen. Fra spisestuen er der udgang til charmerende altan hvor man nemt kan sidde og spise og nyder udsigten til Svanemølleværket og Øresund. Fantastisk stue med masser af lys. Dejligt køkken fra 2007 holdt i tidløst hvidt design med indbygget ovn og smart gasblus. Stort badeværelse fra 2007 med separat brus, væghængt toilet og lækre smarte fliser. Der er gulvvarme på badeværelset, lavet fra returvarmen. Stort masterbedroom med indbygget skab, stort vinduesparti og stuk. Endvidere hyggeligt børneværelse med kig til gården.

Book en fremvisning af Middelfartgade 4, 4. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.