Kronprinsessegade 14, st., 1306 København K

Kontant
9.995.000
Udbetaling
500.000
Ejerudgift/md.
8.068
Varme/md.
1.800
Kvadratmeter
212
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1805

Uden bopælspligt i hjertet af København

Kvarteret
Yderst attraktivt kvarter - muligvis det mest eksklusive område i København - lige overfor byens oase, Kongens Have. Kvarteret byder på hyggelige caféer og små spændende specialforretninger. Der er kun få minutters gang til både Strøget og Kongens Nytorv. Efter branden i 1795 anlagdes Kronprinsessegade efter ønske fra kronprinsen, den senere Kong Frederik VI (1768-1839).

Ejendommen
Charmerende og velholdt hovedejendom, der er opført i 1805. Da ejendommen har gennemgået en stor ombygning og renovering i 2014, fremstår den nu med pæn facade og tegltag mv. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV, kælderrum og hyggelig brostensbelagt fællesgård. Ejendommen blev fredet i 1918 og er dermed fritaget for ejendomsskatter.

Lejligheden
Velkommen indenfor i denne fantastiske lejlighed med udsigt til Kongens Have. Lejligheden blev nænsom renoveret fra inderst til yderst i 2014. Den består af tre vidunderlige stuer direkte mod Kongens Have. Hermed finder du et skønt lysindfald og et levende maleri foran vinduerne, som løbende skifter udtryk som årstiderne ændrer sig. Fint gæstetoilet. Fænomenal spisestue med alle de gamle detaljer. Spisestuen er lejlighedens hjerterum og den er sjældent set så stor. Luksus spisekøkken fra Workform med alt i Miele hvidevarer og charmerende fransk altan mod gården. Stort badeværelse fra Workform med rigtig god plads. Hyggeligt soveværelset i lejlighedens bagerste ende, hvor walk in closet pt. bliver brugt som gæsteværelse. Velkommen hjem til hjertet af København

Book en fremvisning af Kronprinsessegade 14, st.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.