Gothersgade 154, 5. tv., 1123 København K

Kontant
5.995.000
Udbetaling
300.000
Ejerudgift/md.
3.151
Varme/md.
375
Kvadratmeter
70
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1879

Vidunderlig lejlighed med privat terrasse og fælles tagterrasse

Kvarteret
Her er lejligheden til den, der vil bo helt centralt og nyde byens liv omkring søerne og det attraktive Nansensgade-kvarter med de mange hyggelige caféer og restauranter. Lejligheden ligger lige ved Sct. Andreas Kirken, Søerne og Botanisk Have og kun få minutters gang fra Nørreport Station, Torvehallerne, metroen, Kongens Have, H.C. Ørstedsparken og Strøget. Her har du alt, hvad hjertet kan begære inden for rækkevidde.

Ejendommen
Smukke skulpturer og fine detaljer præger Gothersgade 154 som er opført i 1879. Ejendommen består af en andelsboligforeningen og så 2 ejerlejligheder på 5. sal. Der er god stemning og ejendommen har inden for de sidste par år fået fælles tagterrasse, hvoraf der er adgang fra både bagtrappen og fortrappen. Gården er hyggelig & charmerende og skaber et godt miljø. Lejlighedens pulterrum er lige ved bagtrappe døren.

Lejligheden
Fantastisk lejlighed her på toppen af Gothersgade. Fin entré med god plads til overtøjet. Lækkert badeværelse med nydelige sten og separat brus med en lyseblå mosaik sten. Et fantastisk spisekøkken holdt i hvidt med fin træbordeplade. Fra spisekøkkenet er der udgang til den skønneste terrasse. Stuen er i åben forbindelse med køkkenet, hvilket giver et fantastisk lysindfald. Skønt soveværelse med indbygget skabsvæg. Overalt i lejligheden er der fritlagte bjælker og mørk bejdset gulve som giver er stilrent og eksklusivt look. Velkommen hjem til toppen af København

Book en fremvisning af Gothersgade 154, 5. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.