Strandgade 79, 2. 4., 1401 København K

Kontant
10.995.000
Udbetaling
550.000
Ejerudgift/md.
5.521
Varme/md.
818
Kvadratmeter
139
Værelser
3
Energimærke
A2015
Byggeår
2017

Uden Bopælspligt på Krøyers Plads, med sydvendt altan og udsigt til vandet

Kvarteret
Eftertragtet liebhaver ejerlejlighed i 2 etager, beliggende i det prisbelønnede og Svanemærkede byggeri på Krøyers Plads, med udsigt over Københavns Havn og i gå-/cykelafstand via Cykelbroen til bl.a. Kongens Nytorv, Nyhavn og Det Kongelige Teater. Føtex Food ligger i stueetagen.

Ejendommen
Pæn opgang med elevator, som fører op til lejligheden, med indgang fra både 2. og 3. sal. Elevatoren fører tillige ned til parkeringskælderen, hvor der til lejligheden hører en privat parkeringsplads nr. 23. Ejendommen blev i 2015 udnævnt som verdens bedste boligbyggeri og indeholder bl.a. elevator, parkeringskælder, plads til kajakker, restauranter, supermarkedet samt egen havn med mulighed for tilkøb af havneplads.

Lejligheden
Via det enorme opgangsparti med spejlvægge og den flotte trappe samt elevator, ankommer man til tredje sal, hvor man går direkte ind i lejligheden og her møder man entré og pænt gæstebadeværelse med bruseniche. Fra entréen går man ind i det store køkkenalrum og stue i et, med direkte udgang til den store og solrige altan, hvor der er masser af sol og et flot kik til det smukke tårn med den udvendige trappe i Vor Frelser kirke. Fra altanen fornemmer man pakhusstemningen på Christianshavn og herfra kan nydes det direkte udsyn til kanalen og ind over den københavnsk Skyline. I dette herlige leverum er der ca. 5/6 meter til loftet. Den indvendige og åbne trappe fører ned til anden sal, hvor man også har udgang til trappeopgangen. Der er indbyggede skabe samt to gode soveværelser samt endnu et stort flot badeværelse. Det ene soveværelse har walk-in closet. Begge soveværelser har fransk altan, så man kan få masser af lys og luft ind. Overalt i lejligheden er der smukke brede Douglas planker med gulvvarme. En helt unik og spændende lejlighed, som ikke har bopælspligt og som tilmed kan bruges som et sommerhus i byen tæt på vandet.

Book en fremvisning af Strandgade 79, 2. 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.