Pilestræde 35F, 3., 1112 København K

Kontant
10.995.000
Udbetaling
550.000
Ejerudgift/md.
7.065
Varme/md.
1.470
Kvadratmeter
187
Værelser
5
Energimærke
D
Byggeår
1810

Penthouselejlighed med ugeneret tagterrasse

Kvarteret
Et kvarter der har været i en rivende udvikling de seneste år. Udover de mange flotte og markante ejendomme, byder kvarteret på masser af hyggelige caféer, restauranter og specialforretninger. Alt findes inden for kort gåafstand, det være sig sig indkøbsmuligheder, transportmuligheder og grønne arealer.

Ejendommen
Denne smukke ejendom som ligger tilbagetrukket fra Pilestræde, er opført i 1810 og er en klassisk ejendom fra denne tid. Ejendommen har flot murstensfacade og skifertag. Den er for få år tilbage renoveret og har dørtelefon, kabel-TV, brostensbelagt gård med blomsterkrukker.

Lejligheden
Helt unik penthouselejlighed med stor solrig tagterrasse. Fra det flotte opgangsparti træder du ind i entre med adgang til stort soveværelse med indbyggede skabe og til stort brusebadeværelse i sort mosaik med stor bruseniche. Den kæmpestore stue, som ligger i åben forbindelse til lækkert hvidt køkken, er opdelt i et opholdsafsnit og et spiseafsnit med fransk altan. Den øverste etage består af stor repos med udgang til lækkert brusebadeværelse i samme stil som nedenunder og 2 gode soveværelser. Der er 2 store skydedøre ud til den fantastiske tagterrasse som ligger helt ugeneret og med kig til byens tårne og tage. En perle langt udover det sædvanlige.

Book en fremvisning af Pilestræde 35F, 3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.