Rundholtsvej 129, 2300 København S

Kontant
13.400.000
Udbetaling
670.000
Ejerudgift/md.
4.640
Varme/md.
1.166
Kvadratmeter
191
Værelser
5
Energimærke
B
Byggeår
2015

Eksklusivt 3-plans rækkehus i Havnevigen

Kvarteret
Havnevigen er en del af det nye kvarter på den sydlige del af Islands Brygge som kan byde på det hele. Her er du direkte til vand, Amager Fælleds grønne arealer, cafémiljø, gode indkøbsmuligheder og du kommer hurtigt til og fra byen.

Ejendommen
Disse lækre rækkehuse, som ligger direkte til Havnevigens strand, er bygget i eksklusive materialer. Rækkehusene, der er opført i 2015, har alle privat carport med lille redskabsrum. De ligger alle direkte til vand. Derudover fælles gæsteparkering.

Indretning
Fra boligens carport, træder du ind i entre med indbyggede garderobeskabe og adgang til stort bryggers samt stort brusebadeværelse. I stueplan er der stort køkken/alrum med lækkert Uno Form-køkken og stort spiseafsnit med direkte udgang til den store terrasse til vandet. 1. salen består af kæmpe opholdsstue (Kan opdeles til 2 stuer) med franske altan til begge sider. 2. salen består af repos med stort brusebadeværelse med vaskesøjle samt 2 store soveværelser, begge med indbyggede skabe og fransk altan. Øverst er der stor tagterrasse med et spiseafsnit med udekøkken og loungeafsnit. Begge med skøn udsigt.

Book en fremvisning af Rundholtsvej 129

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.