Sankt Annæ Plads 19B, Mezz., 1250 København K

Kontant
15.000.000
Udbetaling
750.000
Ejerudgift/md.
9.153
Varme/md.
1.643
Kvadratmeter
209
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1898

Luksuslejlighed med stor solrig terrasse på Skt. Annæ Plads

Kvarteret
Sankt Annæ Plads er vel dén mest attraktive beliggenhed, man kan få, dels med andre smukke og prægtige bygningsværker, men også med det nye Skuespilhus som genbo og Bredgade med alle gallerierne og auktionshusene som nabo - og så i midten ligger Store og Lille Strandstræde med bl.a. hyggelige cafeer og restauranter. Sankt Annæ Plads fremstår som een af københavns mest attraktive og smukke pladser. Under kvæsthusmolen er der anlagt p-kælder med plads til ca. 500 biler.

Ejendommen
Historisk og smuk hjørneejendom på Sankt Annæ Plads. Ejendommen fremstår markant i røde mursten med udsmykninger og ornamenter, skifertag og kobbertårn, tidligere havde Statens Navigationsskole til huse i ejendommen. Der er elevator og pænt gårdmiljø.

Lejligheden
Super lækker lejlighed, som opdelt i 2 ejerlejligheder, men er blevet sammenlagt til en stor enhed, men kan nemt opdeles igen til 2 selvstændige lejligheder, hvis det ønskes. Der er ERHVERVS-status med ret til overnatning og er derfor velegnet til udlandsdanskere. Lejligheden er smukt indrettet med et eksklusivt materialevalg. Fra trappeopgangen med elevator træder du ind i rummelig entre med skabe og gæstebadeværelse. Den store flotte stue ligger med udsigt til Admiral Hotel. Fra stuen er der endvidere adgang til separat kontor/værelse samt lille trappe op til en god og brugbar hems. Master bedroom ligger bagerst i lejligheden og har eget walk-in closet samt eget badeværelse. Der er gulvvarme i begge badeværelser. Endvidere stort flot Uno Form køkken samt et ekstra stort værelse. Endvidere en smuk og stor terrasse, som ligger sydvendt ud mod gården. Terrassen er på ca. 18 kvm.

Book en fremvisning af Sankt Annæ Plads 19B, Mezz.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.