Nyhavn 12, 3., 1051 København K

Kontant
12.500.000
Udbetaling
625.000
Ejerudgift/md.
4.310
Varme/md.
1.416
Kvadratmeter
193
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1780

Udsigtslejlighed med egen privat garage på Nyhavn’s stille side

Kvarteret
Nyhavn er opført for 250 år siden i 1770. Kvarteret blev oprindelig bygget til købmænd og søensolk. Efterhånden flyttede borgerskabet ind, og i dag fremstår den idylliske havn som et varemærke for København. Der er et kæmpe udbud af caféer og restauranter, og den centrale beliggenhed gør, at så godt som alle de andre seværdigheder i Frederiksstaden kan nås på få minutter. Metroen fanges nemt på Kongens Nytorv.

Ejendommen
Nyhavn 12’s vidunderlig facade er meget markant og uden tvivl en af de flotteste ejendomme i Nyhavn. Ejendommen huser én lejlighed per etage og i den brostensbelagte gård findes PRIVAT GARAGE som ejes af denne lejlighed. Ejendommen er fredet og dermed fritaget for ejendomsskat og energimærke.

Lejligheden
Lige ved hovededøren er der indgang til disponibel rum med masser af garderobeplads. Fin entré men adgang til Master bedroom, der ligger stille mod den hyggelige gård. I lejligheden findes tre stuer en suite med høje paneler, smukke fyldningsdøre og mange fine detaljer der leder tankerne tilbage til 1780 - hvor ejendommen blev opført. Alle tre stuer har fantastisk udsigt over til Nyhavns mere festlige café-side. Via fin mellemgang med indbygget skabe ankommer du først til et nydeligt toilet og derefter skønt badeværelse med lækre klinker, badekar og separat brus. Enestående køkken alrum på over 50m2 med pejs og fransk altan. Dette er lejlighedens hjerte, da hele den store familie kan samles i dette leverum.

Velkommen hjem til Nyhavn

Book en fremvisning af Nyhavn 12, 3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.