Havneholmen 86, 5. tv., 1561 København V

Kontant
12.000.000
Udbetaling
600.000
Ejerudgift/md.
5.486
Varme/md.
874
Kvadratmeter
110
Værelser
3
Energimærke
B
Byggeår
2008

En fænomenal og helt unik lejlighed med byens absolut bedste udsigt - Privat P-plads nr. 35

Kvarteret
Det er enestående liebhaveri I her kan erhverve, når vi hermed udbyder Havneholmens bedste udsigtslejlighed til salg. Denne enestående lejlighed på 'Københavns Manhattan' - har vandudsigt fra samtlige rum. I vil erhverve hovedstadens mest betagende udsigt og en bolig med skønne solrige altaner til alle sider. Det har regnet med priser over Havneholmens arkitektur, som er skabt af arkitekt Lene Tranberg. Ude som inde får I her et hjem uden lige. Metroen står færdig 2024.

Ejendommen
Nr. 86 er den opgang i Havneholmen der ligger suverænt forrest og bedst placeret, med uhindret udsigt. Privat videoovervåget P-plads nr. 35 i parkeringskælderen. Badebro og mulighed for leje af privat bådplads lige nedenfor lejligheden til cirka kr. 6.500 pr. år. Det er yderst sjældent man finder badebro og bådplads lige ved hoveddøren. Kælderrum nr. 35 medfølger. Derudover er der flere gode fællesfaciliteter såsom kajakrum, festlokale m.m. Der er naturligvis elevator i ejendommen, som kan tages direkte fra p-kælderen til lejligheden.

Lejligheden
”Velkommen ombord” fristes man til at sige, når man træder ind i denne lejlighed. Øjet fanger straks vandkigget og ord kan ikke retfærdiggøre det syn der møder Jer fra lejlighedens fabelagtige udsigt over Københavns Havn. Denne lejlighed består af stort lækker spisekøkken/alrum/stue i et med udgang til lejlighedens 3 altaner. Smart køkken holdt i moderne stil hvor du kan forkæle dine gæster og stadig være en del af samtalen. Lejligheden byder på 2 soveværelser, naturligvis begge med vandudsigt. Velkommen hjem til Havneholmens bedste udsigt.

Book en fremvisning af Havneholmen 86, 5. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.