H.C. Andersens Boulevard 39, 3., 1553 København V

Kontant
11.500.000
Udbetaling
575.000
Ejerudgift/md.
8.963
Varme/md.
1.166
Kvadratmeter
260
Værelser
7
Energimærke
C
Byggeår
1894

Herskabslejlighed med elevator, fælles tagterrasse og udsigt

Kvarteret
Lejligheden er centralt beliggende ved havnefronten i Københavns Kulturkvarter og med de hyggelige kanaler som oase. Omkringliggende bygninger er ikke høje, og mange af bygningerne er ikoniske f.eks. Glyptoteket. Det er nemt at finde parkering i området. Endvidere er der både børnehave og skole med meget høj kvalitet nær ejendommen. Modsat mange andre kvarterer i Indre By er der natteroligt i weekends. Tæt på metroen på Rådhuspladsen.

Ejendommen
Den markante ejendom tårner sig fornemt op og opfordrer til at man beskuer bygningsværket, der er opført i en imponerende byggestil tilbage i 1894. Denne herskabelige ejendom har elevator og et indgangsparti så flot, at man uvilkårligt føler sig ikke blot velkommen, men som noget særligt, når man går ind i bygningen. Der er stort kælderrum på over 20m2. For nyligt er der bygget en fantastisk højtbeliggende fælles tagterrasse på ejendommen med panorama udsigt over byens tage, tårne og dele af havnen. Udsigten rækker helt ud til Søndermarken mod vest, Parken mod nord, Christiansborg og Øresund mod øst og Amager Fælled mod syd. Tagterrassen kan nås fra både fortrappen og bagtrappen. Ejendommen ligger på den helt rigtige side af Boulevarden, så der er masser af lys og enestående udsigt til Tivoli, hvor beboerne ofte fra første parket kan nyde det flotte fyrværkeri.

Lejligheden
Efter en tur i den flotte trappeopgang ankommer du til denne fantastiske herskabslejlighed. Boligen er indbydende og med et fantastisk lysindfald. Tre vidunderlige stuer en suite mod Boulevarden med smukt sildebensparket. Den ene stue bliver brugt som præsentabel kontor, den midterste som hyggelig stue med flot gammel kamin og udgang til fransk altan med smuk udsigt til Glyptoteket og Tivoli og kig til havnen. Den sidste stue anvendes som stort masterbedroom med flot pejs. Smuk spisestue med plads til det helt store middagsselskab. Endvidere består lejligheden af to fine værelser mod gården. To lækre badeværelser, hvoraf det ene er med badekar og det andet med separat brus. Stort lækkert køkken. I forbindelse med køkkenet er der adgang til stort bryggers. En køkkenafdeling, som ville få en hver deltager i Masterchef til at blive misundelig. Velkommen hjem til en vidunderlig, velholdt herskabslejlighed med et utal af fine detaljer.

Book en fremvisning af H.C. Andersens Boulevard 39, 3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.