Store Kongensgade 75A, st., 1264 København K

Kontant
9.995.000
Udbetaling
500.000
Ejerudgift/md.
5.019
Varme/md.
775
Kvadratmeter
120
Værelser
2
Energimærke
B
Byggeår
1850

UDEN BOPÆLSPLIGT - Townhouse i 3 plan

Kvarteret
Bugner af gourmetrestauranter, hyggelige cafeer, trendy tøjbutikker og populære gallerier. Byens smukkeste grønne arealer er også lige om hjørnet, så har du lyst til en gå- eller løbetur, finder du både Kongens Have og Kastellet et par minutter væk. Få skridt fra hoveddøren ligger Metroen, Amalienborg, Amaliehaven og havnepromenaden, som strækker sig helt ud til Østerbro. Skal du derimod ind til centrum, så er der bare 400 meter til Kgs. Nytorv og Nyhavn. Du kan leje P-pladser i en opvarmet P-kælder, som du har adgang til fra ejendommen.

Ejendommen
Gitz Architects har tegnet de eksklusive lejligheder i 2016/17 og fulgte renoveringen tæt for at sikre, at alt blev færdiggjort præcis, som det anerkendte arkitektfirma havde udtænkt og tegnet og med kvalitetsikring ned til mindste detalje. Som følge af den omfattende renovering som bygningerne gennemgik, herunder facaderenovering, udskiftning af vinduer og fornyede installationer, er ejendommen vedligeholdelsesfri de næste mange år. Der blev også skabt et hyggeligt og charmerende gårdmiljø, som passer til ejendommens stemning og stil.

Lejligheden
Spændende lejlighed i tre plan. Tættere på et Town-House kommer man ikke. I stueplan er der stort flot Poggen Pohl køkkenalrum samt stue i et og separat gæstetoilet. Intern trappe til de to øvrige plan. I underetagen er der hobbyrum og disponibelt depotrum, endvidere et stort flot badeværelse. På første sal har man sin helt egen soveafdeling og master badeværelse plus fransk altan. En suveræn lejlighed i 3 etager med mange anvendelsesmuligheder, perfekt til parret med eller uden børn eller dem som vil arbejde hjemmefra. Lejlighedens BBR areal er 205 kvm. og det er incl. andel af fællesarealer, hvoraf der er 120 kvm, som er godkendt til beboelse, og som er fordelt på hhv. stueetagen og 1. sal. De sidste 85 kvm er i underetagen, er ikke godkendt til beboelse/overnatning. Lejlighedens tinglyste areal er 195 kvm. Der gulvvarme i boligdelen.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 75A, st.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.