Hammershøis Kaj 10, 3. th., 1402 København K

Kontant
8.250.000
Udbetaling
415.000
Ejerudgift/md.
5.916
Varme/md.
1.041
Kvadratmeter
127
Værelser
3
Energimærke
B
Byggeår
2003

2 x badeværelser, 2 x altaner, 2 x soveværelser = alt er dobbelt så godt og så i første række til vandet

Kvarteret
Her er du på en af Københavns mest romantiske og rolige adresser, det fantastiske Christianshavn. Bydelen rummer næsten flere herligheder end man kan remse op og er kendt af alle som et attraktivt og herligt sted at bo og opholde sig. Elefantens Gård ligger på Christianshavn på den gamle B&W grund - midt i det hele med kanaler og nærmiljø lige uden for døren. Strøget og Kongens Nytorv med Magasin, Det Kongelige Teater, caféer og restauranter er få minutters gåtur fra lejligheden over Knipppels Bro eller et stop med Metroen fra Christianhavns Torvs. Københavns Lufthavn nås kun på ca. 10-12 minutter med Metroen.

Ejendommen
Helhedsplanen for området er udarbejdet af den store danske arkitekt Henning Larsen og Elefantens Gård er tegnet af Mangor & Nagel Arkitektfirma A/S. Flot velholdt ejendom fra 2003 med hvidpudset facade og alle moderne fællesfaciliteter såsom dørtelefon med kamera, elevator, affaldsskakt, kabel-TV, cykelskure, selskabslokale og ekstra lejlighed til beboerne samt stor velanlagt gårdhave. Du kan også leje din egen plads i Christiansbro p-kælder for kun kr. 1.970,00,- incl moms. Handicapvenlig ejendom.

Lejligheden
Lejligheden, der ligger direkte til Christianshavns kanal, er enkel og funktionel i sin opbygning med lyse vægge, smukke gulve og store vinduespartier. Stort køkken / alrum / stue med masser af luft og lys fra bl.a. altanen. God fordelingsentre med børne/arbejdsværelse, gæstebadeværelse med vaskesøjle. Stort soveværelse med skabe og direkte adgang til endnu et lyst badeværelse. Den store altan vender mod syd / vest så aftensmaden kan nydes her i sommermånederne, mens solen går ned. Lejligheden er uden bopælspligt og med sin centrale placering - tæt på lufthavnen og City, så fås det ikke meget bedre.

NB: Uden Bopælspligt

Book en fremvisning af Hammershøis Kaj 10, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.