Galionsvej, Søndre Magasin, 1437 København K

Kontant
34.000.000
Udbetaling
1.700.000
Ejerudgift/md.
6.660
Varme/md.
2.083
Kvadratmeter
294
Værelser
8
Energimærke
C
Byggeår
1774

Stort, smukt og minimalistisk Town House på Holmen - Uden Bopælspligt

Kvarteret, Siden 1995, hvor flåden flyttede fra Holmen, har området gennemgået en stor forvandling. Magasinerne er i dag indrettet til boliger, hvorfra de nye beboere kan nyde den storslåede udsigt over havnen og dens kanaler, samt det smukke operahus og snart den nye kommende Opera park. Overfor med øst ligger en stor smuk græsplænen, som er fredet.

Ejendommen, hører absolut til en af Københavns flotteste og mest majestætiske og tordner frem som en smuk kæmpe på Holmen. Bygget i 1774 og har tidligere været en del af den danske flåde, hvor man opbevarede sejl og rig. Boligen har egen P-plads nr. 58 samt en stor bådplads. Ejendommen er fredet og dermed fritaget for ejendomsskat og energimærke. Et smukt pakhus, som er nænsomt restaureret og minimalistisk istandsat med sans for detaljen hele vejen igennem alle 4 etager. Endvidere er der et stort fælleshus til opbevaring af cykler mv.

Uden tvivl liebhaveri på første parket. Et smukt Town House i 4 plan med ren overflod af plads og udfoldelsesmuligheder. Helt i tråd med Holmens historie, finder man også inden døre det meget rustikke look, som ganske enkelt forfører dig. I alle etagerne, er der charmerende bindingsværk/bjælker som binder hele boligen sammen. Alt er istandsat med respekt for husets historie, og med de smukke linjer, er denne bolig komplet.

Via den smukke indgang, ankommer du til husets Hall, hvor der også en lavet en seperat au-pair lejlighed med eget køkken og bad. Der er masse af skabsplads og opbevaring i huset, som er smukt integreret i væggene. Den store smedejernsdør med glas, leder dig videre i stueetagen, som endvidere er indrettet med et skønt stort køkken/alrum med direkte udgang til haven med den flotteste udsigt til København, Amalienborg og Marmorkirken og ikke mindst aftensol helt til solnedgang. Bådpladsen til huset ligger også lige nede foran i kanalen. I stueplan er der også et fint gæstetoilet og husets vinkælder er anlagt under trappen med glasvæg og indbyggede lys.

Book en fremvisning af Galionsvej, Søndre Magasin

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.