Galionsvej 5, 2. 22., 1437 København K

Kontant
7.995.000
Udbetaling
400.000
Ejerudgift/md.
3.725
Varme/md.
900
Kvadratmeter
98
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
1952 / 2003

Liebhaverlejlighed i Torpedohallen på Holmen i to lækre plan med stor sydvendt altan og smuk udsigt

Kvarteret
Flåden var en gang den helt dominerende institution på Holmen. Nu bliver dette smukke og meget stemningsfyldte område med de maritime overtoner anvendt af adskillige af landets kulturbærende uddannelsesinstitutioner som Kunstakademiets Arkitektskole, Danmarks Designskole og Teaterskolen. Indkøb er tæt på. ligesom Metroen eller havnebussen er tæt på.

Ejendommen
Torpedohallen stammer fra 1952 og fremstår nu som eventyrligt og næsten overjordisk dejlige boliger med den bedste udsigt til det nære område med lystbåde og vandmiljø og ud over København og Christianshavn, hvor man blandt andet kan glæde sig over byens måske allersmukkeste kirkespir, nemlig det snoede guldtårn på Vor Frelser Kirke. Desuden er der også tænkt på den praktiske her, idet ejendommen er forsynet med parkeringskælder med privat p-plads nr. 163 til lejligheden.

Lejligheden
Her kan man se frem til en ekstraordinært lækker lejlighed i to åbne plan designet af David Thulstrup, så man fra stuen på det øverste plan kan kigge ned til køkkenalrummet. Lofthøjden i køkkenalrummet er ikke mindre end 5,16 meter fra gulv til loft. Det giver en herlig rumfornemmelse, som man kan nyde og glæde sig over hver evigt eneste dag. Badeværelset er naturligvis i høj standard, og soveværelset lige så. Alt fremstår toptunet og klar til indflytning, så man blot skal koncentrere sig om, hvor fantastisk man kan møblere denne egoistbolig, så man får det maksimale udbytte af udsigt, lysindfald og de smukke arkitektoniske linjer. På den praktiske front er det værd at notere sig, en god, lang skabsvæg i det åbne integrerede gangareal med masser af opbevaringsplads. Materialevalget matcher boligens høje designniveau, så der opleves en rød tråd gennem hele boligen. Det fremgår tydeligt, uanset om man vælger at fokusere blikket på badeværelsets velvalgte armaturer, det flotte køkken fra Vipp eller de brede planker fra Dinesen og alt andet i denne enestående liebhaverlejlighed.

Velkommen til en original bolig med rødder i den maritime danske historie, med alle moderne bekvemmeligheder og med en beliggenhed dejligt tæt på Kongens Nytorv og mange af hovedstadens øvrige kulturelle fixpunkter.

Book en fremvisning af Galionsvej 5, 2. 22.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.