Dronningens Tværgade 40, 2. th., 1302 København K

Kontant
5.350.000
Udbetaling
270.000
Ejerudgift/md.
3.433
Varme/md.
666
Kvadratmeter
83
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1957

Fredet ejendom med altan og elevator

Kvarteret
Yderst attraktivt kvarter mellem Store Kongensgade og Kongens Have. Dette dejlige og rolige kvarter summer af liv og atmosfære med alverdens udbud af spændende caféer, gode restauranter og specialforretninger. Kongens Have er lige om hjørnet, ligesom indkøbs- og transportmuligheder kun er få skridt fra hoveddøren.

Ejendommen
Stor flot og markant fredet ejendom opført i 1957. Ejendommen fremstår med flot murstensfacade og rødt tegltag. Ejendommen, der er professionelt administreret, har dørtelefon, fællesvaskeri, værksted, fitness-rum, cykel kælder, elevator, affaldsskakt og loftrum. Fredet ejendom og fritaget for ejendomsskatter. De fire vinkelrette boligbyggerier, Dronningegården, Kongegården, Prinsessegården og Christiansgården er resultaterne af den omfattende sanering i Adelgade/Borgergade-kvarteret og alle fire "gårde" opførtes i årene 1942-1958 af arkitekterne Kay Fisker, C. F. Møller og Sven Eske Kristensen.

Lejligheden
En sjælden udbudt udsigtslejlighed i Prinsessegården med solrig altan og god planløsning. Fra det flotte trappeparti med elevator, træder du ind i fin fordelingsentre med indbygget garderobeskab. Stor solrig opholdsstue med udgang til sydvendt altan med plads til cafébord og en stol. Fra stuen er der adgang til rummeligt gæste-/arbejdsværelse, med udsigt udover den store åbne plads. Stort soveværelse mod bagsiden, hvorfra der er frit udsyn. Derudover pænt hvidt elementkøkken med spisekrog til 4 personer. Fra entreen er der endelig adgang til det pænt karbadeværelse med de originale fliser og terrazzogulv. Lejligheden er indflytningsklar pr. 1 september 2022.

BEMÆRK: Lav ejerudgift

Book en fremvisning af Dronningens Tværgade 40, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.