Ryesgade 112B, 5. th., 2100 København Ø

Kontant
2.995.000
Udbetaling
150.000
Ejerudgift/md.
2.122
Varme/md.
450
Kvadratmeter
42
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
1885

Hyggelig atelier lejlighed på super adresse på Østerbro

Kvarteret
Denne skønne lille Østerbro lejlighed er beliggende yderst attraktivt på en af de ubetinget bedste adresser midt på indre Østerbro. Ryesgade har et fantastisk miks af små hyggelige caféer og specialbutikker, der suppleres af de mange forretninger på Østerbrogade. Som supplement er Søerne beliggende lige rundt om hjørnet og der er meget kort til Fælledparken og metrostation ved Trianglen.

Ejendommen
Pæn og velholdt murstensejendom fra 1885 med en veldrevet ejerforening. Ejendommen har fjernvarme og pæne vinduer og står gård til cykler mv.

Lejligheden
Super charmerende lille 2 værelset taglejlighed i rigtig fin stand. Via entre med plads til overtøj, sko og støvler, er der adgang til nyere køkken med opvaskemaskine samt den store stue ud mod Ryesgade. Lille mellemgang med indbyggede skabe og pænt brusebadeværelse og til sidst, et stille beliggende soveværelse ud mod gården. Der er nyere lydisolerende vinduer i både stue og soveværelset og endvidere er der fritliggende bjælker, pæne plankegulve og smukke fyldningsdøre. En super fin lejlighed, som er oplagt til den succesrige single eller som forældrekøb.

Book en fremvisning af Ryesgade 112B, 5. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.