Kronprinsessegade 14B, st., 1306 København K

Kontant
10.995.000
Udbetaling
550.000
Ejerudgift/md.
8.654
Varme/md.
2.500
Kvadratmeter
248
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1805

Liebhaverlejlighed i 2 plan på i alt 248 kvm. BBR i international klasse på byens bedste adresse

Kvarteret
Yderst attraktivt kvarter - omendt det mest eksklusive område i København, lige overfor byens oase, Kongens Have. Kvarteret byder på hyggelige caféer og små spændende specialforretninger. Der er kun få minutters gang til både Strøget og Kongens Nytorv. Efter branden i 1795 anlagdes Kronprinsessegade efter ønske fra kronprinsen, den senere kong Frederik VI (1768-1839)

Ejendomme
Charmerende og velholdt hovedejendom der er opført i 1805. Ejendommen har gennemgået en stor ombygning og renovering og fremstår med pæn facade og tegltag mv. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV, kælderrum og hyggelig brostensbelagt fællesgård. Egen indgang til boligen direkte fra gården.

Lejligheden
Har netop gennemgået en stor renovering og ombygning i 2015, og alt fremstår nu i flot- og indflytningsklar stand. Lejligheden er i 2 plan og det nederste plan ligger i samme niveau og direkte ud til den hyggelige fællesgård. I det smukke trappeparti, som forbinder de to etager med hinanden, er der lavet dobbelt lofthøjde, som skaber et fantastisk lys og god stemning med wauw-effekt, fra det øjeblik man træder ind fra gården. I underetagen er der efterfølgende lavet køkken, bryggers samt 2 rum plus et stort badeværelse. Ligeledes er der bad og toilet i lejlighedens øverste plan og 2 soveværelser. Alt i alt en super flot og veldisponeret lejlighed på bedste og stille beliggenhed inde i gården, lige ved Kongens Have. Lejlighedens underetage på 136 kvm. har status som erhverv og dermed ikke godkendt til beboelse/overnatning. Der 112 kvm. bolig på øverste plan og dermed i alt 248 unikke og smukke kvadratmeter på byens allerbedste adresse.

Book en fremvisning af Kronprinsessegade 14B, st.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.