Store Kongensgade 53, 2. tv., 1264 København K

Kontant
10.495.000
Udbetaling
525.000
Ejerudgift/md.
5.685
Varme/md.
890
Kvadratmeter
138
Værelser
3
Energimærke
B
Byggeår
1860

Uden bopælspligt, elevator, altan og stille beliggende i skøn gård

Kvarteret
Super centralt beliggenhed midt i Store Kongensgade, hvor der er et væld af indkøbsmuligheder specialforretninger og hyggelige cafeer. Metroen kan nås ved marmorkirken og Byens smukkeste park - Kongens Haven ligger også tæt på.

Ejendommen
En smuk klassisk ejendom, som for nogle år tilbage blev konverteret til projektlejligheder og denne lejlighed kan derfor købes Uden Bopælspligt. Ejendommen er professionel administreret og fremstår i velholdt stand. Der er elevator, dørtelefon og kælderrum samt brugsret til en skøn gård.

Lejligheden
Efter en tur i elevatoren ankommer man til anden sal, hvor denne lejlighed ligger helt stille og ugenert. Entre med plads til overtøj samt lejlighedens ene badeværelse. Herudover et lille bryggers. Køkkenet og spise afdeling og stuen ligger i et langt flot “New York'er” rum med vinduer og altan ud til ejendommens skønne gård. Endvidere to gode soveværelser samt endnu et badeværelse. En virkelig veldisponeret lejlighed, som står indflytningsklar og kan overtages efter aftale.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 53, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.