Fiolstræde 21, 4., 1171 København K

Kvadratmeter
135
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1836

Charme i Fiolstræde med fritliggende bjælker og stor privat tagterrasse

Kvarteret
Yderst velbeliggende ejendom i charmerende og rolig gågade mellem Strøget og Nørreport Station. Kvarteret bærer præg af hyggelige gamle ejendomme og byder på et hav af spændende specialforretninger og caféer. Der er kun få hundrede meter til Kongens Have og til Nørreport Station med Metro. Gode indkøbsmuligheder i strædet og i Torvehallerne.

Ejendommen
Beliggende i fredet ejendom fra 1836. Ejerforeningen har lavet en god vedligeholdelsesplan, så ejendommen bliver sat i stand og forskønnet løbende over den næste 10 årige periode.

Lejligheden
Via intern trappe kommer man ind i lejligheden og møder det mest fantastiske syn med fritliggende bjælker og loft til kip. hvor der også er ovenlysvinduer. En utrolig skøn og lys lejlighed. Fra denne stue, hvor der også er en brændeovn til de kolde vinteraftener, er der direkte udgang til den store solrige og private tagterrasse, hvor de lune sommeraftener kan nydes med knitrende lyde fra den åbne pejs. Endvidere på denne etage, er der et pænt og stort badeværelse og et kæmpe soveværelse, som nemt kan opdeles til 2 separate værelser. Via smuk vindeltrappe kommer man op til lejlighedens øverste etage, hvor det store smukke køkken findes. Her kan man både lave god mad, spise eller bare nyde udsigten ned i gennem bjælkerne og til selskabet i stuen. En super skøn og meget charmerende lejlighed, hvis stemning og udstråling skal opleves. Ring gerne og bestil en god fremvisning allerede i dag.

Book en fremvisning af Fiolstræde 21, 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.