Store Kongensgade 110H, 1. th., 1264 København K

Kontant
6.995.000
Udbetaling
350.000
Ejerudgift/md.
5.295
Varme/md.
730
Kvadratmeter
155
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1838 / 2010

Flot pakhus-lejlighed med fritliggende bjælker og dejlig altan. Mulighed for leje af p-plads

Kvarteret
Det gamle pakhus ligger i rolige omgivelser på én af byens skønneste og mest mondæne adresser mellem Kastellet og Marmorkirken - en vidunderlig placering midt i det pulserende byliv. Attraktive forretninger, gode indkøbsmuligheder rundt om hjørnet samt hyggelige caféer og restauranter. Også Københavns kulturelle attraktioner er indenfor gåafstand - Amalienborg, Langelinie, Nyhavn og Marmorkirken og mange flere. Metroen ved Marmorkirken er kun 230 meter væk.

Ejendommen
En bid af Københavns historie er tilknyttet ejendommen, da brændevinsbrændere har boet i forhuset. Pakhuset, som er placeret i en rolig baggård, er istandsat i 2014 og fremstår derfor i rigtig god stand. Sælger lejer en p-plads (kr. 3.500 pr.md.) rundt om hjørnet på Esplanaden, som ny køber kan overtage, hvis det ønskes.

Lejligheden
Via flot stor entre med skabsvæg kommer man ind til lejlighedens kerne, nemlig det store flotte køkken-alrum med dobbelt loftshøjde og direkte udgang til altanen En meget funktionel lejlighed med 2 store flotte soveværelser, der henvender sig både til par og familien med et barn eller blot dem som ønsker at bo centralt og stort, men alligevel tilbagetrukket fra hverdagens travlhed. Designlinien for det renoverede pakhus tager udgangspunkt i den klassiske atmosfære fra området og funktion som Pakhus. Lejligheden har derfor også sit eget individuelle præg af pakhusstemning med store fritlagte bjælker og smukke sprossede vinduer, som er sorte udadtil og hvide invendige. Køkkenet er fra Svane og har stor kogeø i træ. Det store moderne badeværelse har separat bryggers afsnit, begge dele med store flotte fliser. Enkelte steder i lejligheden er højden under bjælkerne max. 180 cm. Ingen bopælspligt.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 110H, 1. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.