Sankt Annæ Plads 19A, st. tv., 1250 København K

Kontant
9.795.000
Udbetaling
490.000
Ejerudgift/md.
5.036
Varme/md.
900
Kvadratmeter
122
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1898

Erhvervslejlighed på Sankt Annæ Plads med udsigt og elevator

Kvarteret
Én af byens bedste adresser lige ved havnefronten mellem Nyhavn og Amalienborg. Kvarteret der er en del af Frederiksstaden, byder på alle byens attraktioner og et væld af spændende caféer og restauranter. Kun få minutter fra Kongens Nytorv med bus og Metro.

Ejendommen
Historisk og smuk hjørneejendom på Sankt Annæ Plads. Ejendommen der er opført i 1898, fremstår markant i røde mursten med udsmykninger, ornamenter og skifertag. Ejendommen har dørtelefon, elevator, affaldsskakt og smuk brostensbelagt fællesgård.

ERHVERVS-lejlighed:
Der er her tale om en erhverslejlighed, Dette betyder også at belåningsmulighederne hos Realkredit ikke er ligesom i en bolighandel. Kontakt egen bank for lånetilbud mv.

Lejligheden
En unik udsigtslejlighed med højt til loftet. Fra det smukke portparti, gård og elevator kommer du til denne lejlighed der indeholder stor fordelingsentre. I åben forbindelse til stuen ligger lækkert Unoform køkken med spiseplads og med hårde hvidevarer. Fra stuen er der udsyn til havnefronten og Sankt Annæ Plads. Endvidere er der 2 store reelle rum/kontor. Derudover lækkert brusebadeværelse med separat bruseniche og vaskemaskine. Overalt i lejligheden er der rigtige pæne trægulve.

Book en fremvisning af Sankt Annæ Plads 19A, st. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.