Tordenskjoldsgade 27, 5. th., 1055 København K

Kontant
10.499.500
Udbetaling
525.000
Ejerudgift/md.
6.455
Varme/md.
1.795
Kvadratmeter
185
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1880

Skøn og solrig tagterrasse i smuk ejendom med elevator

Kvarteret
Kvarteret bag Det Kongelige Teater hedder "Gammelholm" og er præget af flotte brede, solrige og stille gader. Tordenskjoldsgade er ingen undtagelse. Kun få meter fra havnefronten med den nye cykelbro over til Holmen og den anden vej kort afstand til Kongens Nytorv med Metro og Magasin mv og så selvfølgelig Nyhavn, hvis stilheden skal brydes. Parkering forgår i gaden med beboerlicens.

Ejendommen
Denne smukke og klassiske liebhaverejendom er opført i 1880. Ejendommen har gennemgået en fantastisk flot renovering som omfatter smuk brostensbelagt gårdanlæg plus adgang til endnu et stort og grønt fællesgård med legeplads, hyggekroge osv. Renoveret indgangsparti med marmorbelægning, automatisk portåbner, dørtelefon med kamera samt smuk opgang med ens dørpartier. Endvidere velfungerende ejerforening med gode forsikringsforhold, pudset facade og pænt tag. Der er elevator i ejendommen (til 4. sal) og stort kælderrum til denne lejlighed.

Lejligheden
Øverst beliggende i smuk ejendom med elevator og skøn privat tagterrasse. Udmod gaden er lejlighedens hjerte og det centrale rum, hvor både køkkenet, spiseafdelingen og stuen er samlet i et med plads til det hele. Der er endvidere smukke kvistvinduer med glas flunker i siderne, så der er også masser af lys og flere smukke kig til havnefronten. Lejligheden har 3 soveværelser, et stort og 2 mindre værelser, og der er skabe i dem alle 3. Herudover 2 store badeværelser. Lejlighedens guldæg er den store tagterrasse med direkte udgang fra lejligheden. Der er sol hele dagen og plads til møbler og solseng. En utrolig spændende og dejlig lejlighed med stille beliggenhed og med plads til den store familie. Velkommen hjem til Tordenskjoldsgade.

Book en fremvisning af Tordenskjoldsgade 27, 5. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.